Farmor och ångest

Dagen har inneburit många timmar på resande fot. Fem närmare bestämt. Fram och tillbaka till Hofors tog ett antal timmar. Men det var värt det. Fick vara med henne ensam en stund, det behövde vi nog båda två. Hon klarade allt när vi provade faktiskt. Massiva framsteg bara sista två veckorna. I och ur säng, i och ur både soffa, fåtölj och köksstol, in och ut på toa. Och hon vill hem. Så det kändes faktiskt oväntat bra. På måndag träffar vi alla från vården och kommunen för att ta beslut om hur det blir.

Dagen har också inneburit många och långa telefonsamtal. Inget av dom behandlade särskilt mycket roligt. Eller ja, ett var väl lite skoj också. Men det mesta handlade om killar som krånglar till allt och som på något underligt vis gör livet krångligt för resten av världen. Däribland mig. Tack era kryp för att ni är så jävla dumma i huvudet.

I övrigt är måendet på väg neråt. Är kanske mest utmattad, mentalt. Huvudet går på helspinn hela tiden, monstren skriker och vrålar och klöser. Jag känner mig mest i vägen för folk och allmänt att jag inte räcker till. Som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

JAg tycker om att umgås med människor från alla generationer. Gamla och barn. Det är så skön omväxling från alla ytliga tonårimgar i min ålder! (Även om de också kan vara underhållande ibland) Jag saknar min mormor bara för det.. Tänk på din farmor när allt känns tufft! Jag använder minnena av min lillkusin som lyckopiller när jag är nere. Kram!

2013-01-10 @ 09:18:39
URL: http://stjarnmoln.blogg.se
Postat av: Jasmine

Va' skönt att din farmor mår bättre. Jag hoppas att beslutet som tar är till hennes fördel. :)

Svar: Tack så hjärtligt för din fina kommentar. Du får det att verka så fint, livet. Att din syn på ditt liv är så... ledsam kan jag tycka är knasigt. Du har sådan insikt och sådant mod. Kanske är det det som jag saknar, vilket gör att jag är naiv och tror så gott om livet.

Kent är bra!
En av de bästa låtarna genom tiderna måste vara Goo Goo Dolls' låt 'Iris', den är underbar.

Kramar <3

2013-01-10 @ 10:01:19
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0