Det här håller inte

Vad hände med all kämpaglöd? All så kallad vilja? Vad hände med livet jag en gång tänkte leva men som jag tappert försöker att dölja att jag inte längre väntar på det? Vad hände med mig själv, den jag trodde att jag var? Vem tog mig därifrån? Och är det så svårt som det verkar att ta sig dit igen? Nej livet är nog inte till för mig.

Jag skulle vilja bli räddad nu. Rädda mig eller låta mig ge upp.

Kommentarer
Postat av: Eveliina

Åh vännen! <3 Tycker du ska ge inläggningen en chans, för du behöver mer hjälp och slippa behöva kämpa så mycket ensam! Det är alla dumma tankar som säger att du inte behöver nån hjälp och mår bra, för tyvärr är det tvärtom!

Sv: Varför är det då så mycket enklare att följa den sjuka stigen, när den friska är den rätta och känns så mycket svårare? :( Vill bara att allt ska vara över nångång... Tack du med! <3

Ja det är okej, och har inget emot det! Brukar sitta och leta en massa recept (som jag dock typ aldrig gör) på internet och i tidningar och så. :) det är roligt att göra mat som jag vill ha och tycker om!
Gillar du att stå i köket?

Kramar

2013-01-23 @ 17:34:47
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/
Postat av: Diana Doss

tråkigt när det är så :(

JA, varför skulle det inte finnas ett sånt liv för Dig? det måste finnas en mening med att du är född, även om du har svårt att tro det.

tack, jag hoppas på det bästa.
kram!

2013-01-23 @ 22:21:30
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag skulle vilja kunna hjälpa till. <3

Svar: Skönt att veta att mina ord ger dig något positivt. :)

Jag ringde hem och fick i alla fall talat med mamma och pappa. Det blir dock ingen resa, mamma uttryckte att hon tyckte det var onödigt att bara åka ner över så kort tid... Dessutom vill hon gärna komma upp och se hur jag har det här i Stockholm. Jag måste nog lära mig att klara mig själv, trots att det är svårt.

Du är medveten om hur träningen kan utveckla sig - det är bra! Kontroll vet jag att du har, väldigt mycket kontroll; det gäller bara att bruka den på rätt sätt. :)

Kram

2013-01-24 @ 09:28:23
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0