Bara sådär

Nu är det natt. Igen. Jag mår om möjligt ännu sämre än natten igår. Mått sämre idag än jag gjort på ett bra tag. Har gjort mer tok än jag gjort på ett bra tag, gårdagen inkluderad. Huvudet värker, sådär att jag är tveksam om det inte exploderar snart. Som jag. Hela jag hotar att explodera. Jag har imploderat de senaste 15 åren och anser det inte ha något större värde. Tjänar inget till.

Jag mår kasst och blir alltmer övertygad om min egen otillräcklighet. Min egen värdelöshet. Min egen svaghet. Min egen kapitulation. Jag blir alltmer övertygad om att allt har blivit så fruktansvärt fel.

Kommentarer
Postat av: Mallan

Sv; Ja, det kommer jag göra.

Känns som att du verkligen måste fundera kring hur du vill ha det, hur du vill må och hur du ska göra för att nå de målen. Du måste försöka vända allt det negativa nu!

Kram

2013-01-17 @ 09:50:32
URL: http://mallanolsson.bloggplatsen.se
Postat av: j

Du skriver otroligt bra. Följt din blogg ett tag och man hänförs av det du skriver. Hoppas verkligen att du hittar det där "livet". Livet där man tillåter sig må bra och vara värd det. Du är värd det, det lovar jag. Du borde skriva om bloggen i romanform.

2013-01-17 @ 18:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0