Senil

Idag kom jag fram till insikten om att alla års svält faktiskt påverkat kroppen. Det visste jag i och för sig men det är liksom lite mer påtagligt när jag påminns om det jag ganska ofta glömmer. Småsaker för det mesta, men ibland är det störande att det försvinner det jag tänkt göra, det jag planerat att göra. Glömde ringa praktikplatsen imorse och säga att jag stannar hemma. Vilket jag planerat hela veckan att göra, stanna hemma alltså. Glömde vad en vän sa i förrgår om vad hon skulle göra idag. Det var helt borta, så jag ställde samma fråga två dagar senare och insåg att det faktiskt var något jag borde komma ihåg. Har glömt vad jag och kontaktpersonen kom fram till om min framtid där på praktiken. Ingen alls känns det lite som just nu, då jag inte riktigt bryr mig. Kasta ut mig då om jag är så hemsk och värdelös. Då har jag ännu en anledning att lite grann tycka att det räcker. För några månader sen hade jag verkligen kämpaglöden att ta mig ur det här, men nu är jag mest glad när jag slipper middagen, när jag får ta den där extra promenaden jag inte borde ta, när jag kan skära utan att någon ser, när någon kritiserar mina val - en anledning till att sluta.

Ja, det ser lite så ut, jag gör som jag säger åt alla andra att inte göra. Jag ger upp. Hur länge det håller är en annan fråga, som jag inte riktigt bryr mig om. Tack mig själv, för att du är så svag som du sa att du aldrig skulle bli.

Kommentarer
Postat av: Eveliina

Tro på dig själv vännen! Du KAN bara du betsämmer dig, för tyvärr så kan ingen hjälpa dig om inte DU vill :/ Önskar jag kunde för du är så värd att få må BRA! DU ÄR BRA! <3

Sv: Öhm, vet inte om jag hängde med där riktigt xD "vända på dygnsrytmen"? :s Tja, just nu slänger jag typ i mig maten och jag bara funderar på vad som kan göra min mage lite knäpp :/

Men det går ska du se! :) Du har ju en toppenpsykolog att göra det med också och tillsammans kan nu nog klara det till slut! Ta hand om dig och sluta aldrig kämpa!
Kram

2013-02-21 @ 18:16:57
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0