Påfrestande med farmor

Har varit två oändligt påfrestande dagar. En lika jobbig natt. Jag hade den första självskadefria natten jag spenderat ensam på månader. Det gör i och för sig inte så stor skillnad i längden då jag inte kommer komma ihåg det eftersom båda dagarna ändå innehöll rakblad.

Hur som helst; vi har ägnat cirka åtta timmar åt att sortera textilier. Dukar, gardiner, underkläder, skjortor, byxor, lakan, örngott, handdukar osv. Sju timmars sömn (för mamma, fem för mig - yey, mer än fyra timmar = näst bäst på hela veckan.) och sedan ett par timmar av packning och sortering av köksskåp, skafferier, städskåp, förvaringsutrymmen, medicinskåp, smycken osv. Det känns så vemodigt. Jag har redan gått igenom alla desa grejer två gånger. Gång ett när vi skulle ha massa grejer till farfars flytt till vårdhemmet 2005, och gång två; flytten med resten av farmor och farfars grejer som farmor skulle ha med till nya lägenheten. Nu allt igen, en tredje gång, när allt som ska sparas antingen körs till stugan, eller till farmor och hennes lägenhet på servicehemmet. Jag är den enda som gått igenom det här tre gånger.

Vi var dit med massa grejer idag, så brutalt jobbigt. Hon grät när vi kom, men blev lite gladare när hon fick in lite av hennes egna grejer. Upp med gardiner, lite tavlor, in med kläder och hennes egna lakan och dukar osv. Få det lite mer personligt liksom. Hon grät när vi gick och avslutade det hela med att säga att hon hoppas att det är slut snart. Det högg till lite i hjärtat. Hur det måste kännas för mamma och pappa när de hört mig säga det. Samtidigt förstår jag farmor. Så väl.

Så nu mår jag rätt pissigt, är utmattad och känner mig förbannat ensam. Väldigt mycket övergiven och utsatt. Tack livet, för att du inte finns där för mig.

Kommentarer
Postat av: fanny

Kramar <3

2013-02-17 @ 01:59:52
URL: http://blanchettleaf.blogspot.se
Postat av: The fairytale

Håller med har väldigt svårt för tryggande bloggar. Fattar inte hur de tänker. Hoppas min blogg bara inte är triggande? Inte min mening i så fall

2013-02-17 @ 09:36:53
URL: http://thefairytaleaboutmylife.blogspot.se
Postat av: Erica

Svar: Det viktigaste är att han är kristen och vill leva för Jesus och också vill åka runt i världen och berätta för andra om Jesus (och i vissa perioder även bo utomlands bland folk som aldrig hört). Sen vill jag att han ska vara omtänksam, äventyrlig och ha massa andra fina egenskaper. Sen blir jag väldigt glad om han har mörkt hår också. :) Själv då?

Hoppas din farmor känner sig bättre snart! <3

2013-02-17 @ 13:56:21
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0