Ja men precis.

Klockan är ny dag. Som jag hoppas blir bättre än den som varit för torsdagen sög riktigt jävla äckelhårt. Den började skit och fortsatte inte mycket bättre. Vaknade av ett telefonsamtal jag aldrig svarade på. Istället vände jag på mig, drog upp täcke och hund upp till hakan och använde tiden till att göra något jag inte gjort tillräckligt på ett bra tag. Sova i lugn och ro. Jag kan inte riktigt begripa själv att jag inte gör det mer, det var skönt att veta att jo men faktiskt, jag kan sova trots att jag var ensam. Okej, det har inte gått så här bra på månader.

Skit sammta. Jag struntade i samtalet och vaknade istället till ett minst sagt klagande meddelande på mobilsvar. Praktiken saknade mig. Hoppsan jag glömde ringa. Eller wtf, jag skiter i det. Orkar helt enkelt inte bry mig. Fortsatte med en frukost jag borde ätit som jag inte fick i mig. Fortsatte med att göra en sista-minutenstädning här hemma (hos mamma och pappa) eftersom värderingsgubben skulle komma. Det hela minskade inte direkt min inneboende stress. En jobbig stund då han var här jag helst skulle velat ta några tabletter, skurit eller kanske tagit en drink. Åt sedan pannkakor (kände mig vidrig), som jag inte behöll. Blev själv en stund och det slutade mindre bra. Ägnade sedan en del av kvällen åt bloggheader, för att fokusera på något annat, då det var svårt att fokusera och koppla samman två scener i programmet på teven. Det gick skit. Jag är uppenbarligen för dålig för att klara av ens det. Uppenbarligen för vidrigt dålig på att klara något överhuvudtaget.

Är slut på adjektiv här. Har förbrukat alla, och repeterat dom ett antal gånger också. Jag kan avsluta detta långa och tråkiga inlägg med att säga att jag inte vet om jag klarar mer av det här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara skriva om du behöver ventilera dig.
Iofs så känner du inte mig men whatever. Finns iallafall.
<3

2013-02-22 @ 01:50:55
Postat av: Sophia

Jag hoppas att du får en bättre dag idag! Jag vill att du ska må bra och inte må dåligt <3

SV: haaha, ja du. Det är lite konsigt att jag inte har tröttnat på potatis helt än x) Men vem vet, det kanske kommer någon dag då jag har tröttnat :P Och keso tar jag bara någon gång ibland ^^ hhihi. vad är din favvo mat? :) <3

Men vad gör du när du mår dåligt? På vilket sätt mår du dåligt? Är det över din kropp, får du ångest av mat ect. Du kanske inte får tillräckligt med hjälp och stöd.

Kramar <3

2013-02-22 @ 10:53:01
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

- Jo en vecka räcker, men det kommer bli jobbigt att åka hem igen. Trivs mycket bättre i värmen (även om jag skäms oerhört för att behöva bära mindre kläder).
Elin du har fel, jag är inte alls smal, inte i närheten av att få kallas tunn. Bara den här veckan har kroppen svullnat rejält, orkar inte:(

Vännen, du skulle behållit pannkakorna♥ Blir så orolig för dig

2013-02-22 @ 19:15:22
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0