Gammal som ung. Eller både och.

Det är en ålderskris på gång här. Vad hände med tonåren? De försvann innan jag ens fattade att de var där. Jag var fullt upptagen med att supa, knulla eller svälta bort allt utom någorlunda okej betyg. Mitt samvete, min heder, min trovärdighet, min tro på mig själv, mitt från början rätt lilla självförtroende - allt det lyckades jag på något sätt tappa bort på vägen. Och jag kastade bort det på vad? På killar som låg med andra, på alkohol som lite grann förstörde min hjärna och på väldigt många tabletter som verkligen tog min lever och mitt hjärta till en ny nivå av nära-döden. Jag kastade bort det på att inte leva det. Nu när jag faktiskt, ibland, (kanske inte just nu dock) försöker se värdet i det. I livet alltså. Men finns det något sådant för mig? Jag är nog för dålig på det helt enkelt. Det är bara jädrigt tradigt att andas fastän jag gör det lite halvdåligt, det är bara så jävla krävande att stå upp när jag helst vill ligga under jorden, det är bara så förbannat ovärt att le när det ändå är falskt, det är så enerverande jobbigt att försöka kämpa för något jag inte tror på finns där för mig, det är bara så alarmerande lockande att dö, det är bara så äckligt värdelöst att överleva det här. För mig, enbart mig, är det kanske lite kört.

Kommentarer
Postat av: The fairytale

Det gick bra som tur va

2013-02-21 @ 02:58:08
URL: http://thefairytaleaboutmylife.blogspot.se
Postat av: Silverglitter

Du kan, du också. Styrka, värme och massa trygghetskramar. <3

2013-02-21 @ 07:51:51
URL: http://silverglittrande.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Den där ålderskrisen kan jag känna igen mig i - fast motsatsen. Jag levde inte ut min tonår så som "alla andra" och idag har jag hamnat efter. Det är svårt det där; att ta vara på tiden när den väl finns.

(Sent) Svar: Tack snälla för att du berömde korten.

Än så länge har jag inte hittat något som är i klass med Beverly Hills 90210 - kanske för att jag inte söker.

Som sagt; jag beundrar din sociala förmåga.

Kramar

2013-02-21 @ 11:25:57
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tumlaren är anmäld, men det händer ju inget och det irriterar mig så att de är så slöa här! Vet inte om det finns någon mer tvättstuga heller. Lite dåligt med info här.

Alla kan ta sig ur självskadebeteendet. Du måste bara tro lite mer på dig själv♥

2013-02-21 @ 15:08:36
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Mallan

Ja, tonårstiden är över, men vet du vad? Istället för att se det som något negativt så försök se det som en period i ditt liv som har passerat, du kan lägga det bakom dig nu. Nu väntar ett nytt liv, ett oskrivet papper som du väljer vad där ska stå. Ta chansen och gör en vacker bild, det är du värd. ♥

Sv; Nej man kan ju inte göra det tyvärr, hur gärna man än vill. Men det är väldigt svårt att acceptera att det är så, åtminstone för mig. Men jag försöker inse det, att jag kan inte göra alla nöjda.

Nej, det är jag inte. Men samtidigt vet jag inte om jag klarar mig bättre med dem, vilket gör mig förvirrad. Ostabilt är det verkligen nu, men ja, tror jag klarar mig lite till...

Många kramar ♥

2013-02-21 @ 15:59:22
URL: http://mallanolsson.bloggplatsen.se
Postat av: karin

Någonstans finns en mening. Det bara måste det göra. Men det svåra är ju att det är man själv som måste skapa den. Sakta men säkert bygga upp den. Ge inte upp!!

2013-02-21 @ 17:41:17
URL: http://perspektiv.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0