Ändrad relationsstatus

Har ett förhållande med Joakim .. Nu är det faktiskt klart. Något jag funderat på ett bra tag och på något som han velat ett bra tag. Han har varit lite mer definitiv ön jag. Lite mer handlingskraft på just den här punkten. Det blir nog den enda punkten tror jag.

Men det känns bra. Skrämmande så klart, stort och överväldigande men jag är nog inte alls lika rädd, pirrig, nervös och spänd som han är. Men vi har känt varandra i ett år nu, jobbat ihop i fyra månader, rest tillsammans. London var väldigt mysigt och jag tror inte att Riga om två veckor blir sämre. Det ska bli roligt, som en start på vår relation. Vi har dock kommit fram till ett antal restriktioner (låter oroväckande jag vet ^^), men de flesta är ganska självklara för "normala" par. Så klart en hel del planer också, önskemål, en vacker dag kanske också både drömmar och vidare vardag. Men som sagt, även om han är nio år äldre så är han lika gammal mentalt som jag, och vi är inte lastgamla även om det finns en liten hög människor med den åsikten. Jag är hur som helst glad och nöjd med dagen. Även om jag varit seg och feg och varit långt mycket mer försiktig än han, men det är nog min historia som gör det. Den ska inte få förstöra mer, den ska ha gett mig kunskap, klokhet och erfarenheter men det ska inte få hämma mig mer, eller min och Jockes relation, mina kanske inte helt läkta sår i mitt hjärta ska inte längre få utgöra min dag, vår dag. jag ska leva vårt liv nu, ett liv där vi kämpar oss ur våra spökens grepp om oss, lyfter varandra bort från det som just nu håller oss nere. Vi ska ta oss till höjder ingen av oss tidigare varit på.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Åh! <3

2013-02-23 @ 17:38:11
URL: http://silverglittrande.blogspot.com
Postat av: Sophia

Åhh så roligt att höra att du har ett förhållande :D Hur är han? Stöttar han dig genom allt?
Kramar <3

2013-02-23 @ 17:59:13
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Eveliina

Åh vad roligt att få läsa! :D hoppas ni får det bra tillsammans! Så glad för din skull! ^^

Sv: Tror faktiskt det var någon mild matförgiftning, mår i alla fall bättre nu :)

Hade gärna velat ge dig både en kram och knuff i rätt riktning! Ja, det hoppas jag att han kan och han är bra nog för dig! :D

Nej, det är klart. Om det börjar göra det kommer jag nog lugna mig med det.
Kram!

2013-02-23 @ 19:05:11
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/
Postat av: Jasmine

Va' roligt för dig, stort grattis. Lycka till.

Svar: Tihi. Kreativitet är en av mina talanger. Du har också fina sidor. social förmåga exempelvis!

Kram

2013-02-23 @ 21:59:03
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

vad kul :) hoppas han kan vara ett bra stöd för dig i allt du går igenom :)

sv:tack elin, jag försöker säga ifrån lite mer nu. något jag över på.

varför skulle tiden vara ute? vad är det som säger att det inte finns fler chanser? du lever ju och varje dag är en ny chans!

något bra med Örebro är att det är en fin stad tycker jag, mysig :) vi har ju örebro slott, svampen och stadsparken är väldigt trevlig att vara i på somrarna. sen finns det en hel del affärer och restauranger oxå. för ett par år sen byggdes ju conventum här oxå så där händer det en del saker ibland, mässor, event, konserter osv :)

jag tror man blir väldigt stresstålig av att jobba på mcdonalds och det kan vara en bra merit. men får nog bättre betalt som personlig assistent så jag satsar nog på det i första hand nu. å andra sidan skulle det vara kul att skicka in en ansökan bara för att se om de skulle välja ut en ^^
kram

2013-02-24 @ 12:31:04
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vännen, vad glad jag är för din skull. Jag hoppas ni nu kan hjälpa varandra, finnas för varandra. Låt detta bli en vändpunkt i ditt liv. Våga kämpa mer nu, äta och behåll för att orka♥♥

2013-02-25 @ 14:14:05
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vännen du måste våga satsa, våga lämna den "tryggheten" du känner, för det är ju egentligen ingen trygghet även om det är så vi tror.
Ta hjälp av din pojkvän med maten, ät tillsammans med han och behåll allt du äter. Snälla raring<3

2013-02-28 @ 12:50:43
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0