Veterinär?

Här är det dystert. Jag har en utmattad hund efter att vi båda haft en sömnlös natt. Hon har så ont i benet så hon inte har sovit många timmar. Jag har legat på helspänn och bara väntat på att det ska bli för jobbigt för henne. Hon fastnade i ett galler vi har nedanför trappan på framsidan, med bakbenet. Hon kom i fart inifrån så hon fick hela kroppen i fel vinkel över benet. Så ja, det lär väl bli veterinär i eftermiddag. 
 
Så jag är väl mest orolig för tillfället. Har till och med varit så orolig att ångesten varit så lindrig att jag varit ut i köket och funderat på något att äta. Det är ju framsteg. Jag gick TILL köket. Inte för att jag åt något, men det betyder att jag kanske får i mig något lagom till klockan tre. Brukar behövas några vändor till köket innan jag verkligen vågar ta något. 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh nej, vad ni har haft mycket otur med era hundar nu det sista. Hoppas hon är okej♥.

Nja, oftast brukar det bli värre när jag kommer hem:( Så har det vart de senaste gångerna. Det ända jag kommer sakna när jag är borta är träningen.
kram

2013-08-29 @ 15:45:10
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Sanna

Usch, hoppas det inte är illa med hunden. Kom ni iväg till vet eller har det blivit bättre? Jag och min voffs håller tummar och tassar!

2013-08-29 @ 17:06:06
URL: http://flygkoltrastflyg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0