Vad säger man

Vad säger man om denna dag..? Inte särskilt givande. Jag gillar min chef, gillar min pojkvän, gillar en del av människorna på boendet och jag gillar böcker, men idag var ingenting av det något som gjorde mig på bättre humör. Chefen fick möta en sur Elin, pojkvännen likaså, som trots försök inte fick ut något vettigt av en trekvart med mig, och själv fick jag se mig själv lite smått att inse att jag inte är gjord för sju timmars arbete. MED mer än två timmars lunch. Blir så trött, jag trodde verkligen att jag skulle bli något, klara något, nå mina mål, uppfylla mina drömmar, tro på livet. Ja, det där babblet. Jag är inte riktigt där än och det känns bittert. Det känns inte ens nåbart för tillfället. Så sjukt trött bara. 
 
Saknad gnager i mig. Det känn så tomt med "bara" tre hundar. Stod med den torra änden på gurkan och skulle precis ropa på henne, äldsta hunden får nämligen äppelskrutt, det som är kvar i smörbuttan, änden på gurkan osv. kom på mig i tid. Var på ICA med mamma och skulle handla grisöron, räknade till fyra när jag kom på att det bara behövs tre. Tog emot att lägga tillbaka ett så tog två till så får de levande två kvällar i rad istället. 
Det närmar sig början på september, vilket betyder att mitt avslut med en av otaliga pojkvänner närmar sig. Dock är det en av de viktiga pojkvännerna som jag lämnade. I vemod, sorg, smärta men en liten strimma hopp. Det vi hade var inte bra, han var inte bra, men det är lite svårt att verkligen känna att jag gjorde rätt, för jag förtjänade det verkligen, det han gjorde. Så otroligt bittert att jag inte kommit längre, precis som han sa att jag inte skulle om jag lämnade honom. Tänk att en karl kan ha så rätt.. 
 
Strunt samma. Nu går jag och lägger mig och fäller ett par tårar. 

Kommentarer
Postat av: Sophia

Man kan inte må bra varje dag. Och det vet vi alla. Men jag kan förstå dig! <3
Jag hade exempel en jätte jobbig dag i förrigår. Hade möte med 2 läkare, och ja... mådde inte så bra efter det.

sv: Jag tror på dig med vännen <3 kämparkramar!
Det är jobbigt att förlora ett husdjur som man trivs med och älskar.
Det tar tid att sörja, och det är okej att må dåligt en viss tid.
Skickar massa bamsekramar till dig fina Elin <3

2013-08-23 @ 11:42:00
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

*kramar om massor*

2013-08-23 @ 14:32:28
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

jodå, fram har jag kommit. tillslut. lite väl mycket hemlängtan dock så här i början..

kram!

2013-08-23 @ 18:55:00
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0