Framsteg?

Så var ännu en arbetsvecka slut. Inte för att jag utfört något arbete överhuvudtaget på dessa fem dagar, men jag kan väl trösta mig med att febern avtagit under dagen och är nästan borta. Vem vet, imorgon kanske jag vaknar upp utan mördande huvudvärk, utan feber och utan ångest. när det hände senast minns jag inte ens, väldans länge sen i alla fall. 
 
Min hund mår bättre. Inte gladare, men inte lika stel idag.  Om det faktiskt är bättre eller om det beror på medicinen vet jag inte, jag är glad vilket som eftersom även smärtan verkar avtagit en del. Hon tycker det är lite tråkigt att bli buren eller fasthållen i soffan hela tiden, men som sagt, även om både jag och hund lider av hennes skada (7.5 kg att ständigt bära på ena armen när man tappert försöker göra annat samtidigt känns i både rygg och arm) så lider hon värst men det är för hennes eget bästa även om hon inte ser det så. Om tio dagar ska hon vara i form igen sa vår veterinär. Tur att vi har honom, privat på Julas parkering sådär, fick träffa honom 35 minuter efter att vi ringt och behövde inte betala en krona för det. Så skulle det vara med sjukvård också. En privat man fick träffa samma dag (ens att få träffa läkare samma vecka är fantastiskt inom sjukvården) och inte behövde betala för vore fantastikt. 
 
Jaja nattmacka för hunden och sista tabletten för mig sen stänger vi ögonlocken för idag. 

Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh fy:( Ja det kan verkligen blöda mycket om man kommer åt pulpan. Själv vågar jag inte ens klippa klorna på min hund, det får sambon göra. Men nu var ni ju tvungna att göra så <3

Kärlek

2013-08-31 @ 04:07:36
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Hanna

Jobbigt när djuren har ont och är sjuka. När man måste begränsa deras utrymme eller se till att dom håller sig stilla och dom vill inte och man kan inte förklara att det är för att det ska bli bättre sen. Sen finns ju inte i deras värld. Inte på det sättet som det gör hos oss. Kommer ihåg hur det var förra hösten när vi tagit bort Alindas mjälte och hon var tvungen att ha burvila ett par dagar. Hon var hyper och speedad och ville ut redan morgonen efter att hon vait helt buköppnad.... Lite svårt att berätta att hon måste vara där för att inte riskera att slita upp stygnen så inälvorna faller ut=P Som med din hund nu. "Eh, du får inte gå för det kan bli så att du aldrig blir frisk då"... Inte direkt något man kan framföra så det går in.

På tal om mjukt bröd. Jag åt det igår. Vi har bakat eget igen och förra brödet vågade jag aldrig röra men den här gången tog jag tag i mig och åt en skiva som lunch igår. Så jäkla gott. Och så äckligt läskigt. Men det gick.

2013-08-31 @ 10:03:15
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0