För mycket begärt förbannade kropp?

Det har varit en skitdag. Badmintontimmen blev aldrig av (bitter), vilket egentligen hade gjort gott så jag inte haft så mycket tid åt att älta ångesten inför de tre (ynka) timmarna på praktiken. Nu fick jag sitta där med den ångesten och en gnagande huvudvärk. Går promenaden dit (plus fuskträning, idiot), får en varm kram av toppenchefen och får kort därpå höra att jag inte borde gå ner mer i vikt, för det har jag väl gjort under sommaren..? Tankarna svävar på moln resten av tiden, medan huvudvärken tilltar. Vilken idiot jag är. Dagens insikt. 
 
Väl hemma igen, efter mer promenad, däckade jag i soffan, med huvudvärken som är likadan som den var i slutet av första veckan av vad det nu varit jag varit sjuk i. Efter tre patetiska timmar. Dock av konstant solljus eller lysrör och minst tjugo talande personer (pensionärer så ljudvolymen kanske inte var den hälsosammaste).
 
Vet inte riktigt vad jag ska ta vägen med mig själv. Om den första dagen, efter nästan sex veckor hemma, på så få timmars jobb inte funkar, hur ska jag klara resten av veckan? Vara hemma mer känns inte som ett bra alternativ, eller i alla fall inget roligt eller något som får mig att må bättre mentalt. Hur lång tid ska det ta för helvete, jag vill ha en fungerande kropp. Jag vet att jag åstadkommit det mesta själv med all destruktivitet, men jag vill ändå inte ha det så här.

Kommentarer
Postat av: patriciac.blogg.se

Styrkekramar♥

2013-08-06 @ 02:22:37
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Silverglitter

Självklart vill du inte ha det såhär. Du ska inte behöva ha det som nu heller. Du förtjänar så mycket bättre!

Kramar!

2013-08-06 @ 06:21:04
URL: http://silverglittrande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0