En del glädjande

Det har varit en tung natt, sovit dåligt, och sovit kortare stunder, varit halvvaken och haft det rätt jobbigt. Men jag vaknade till slut, trött som in i helvete. Inte för att dagen varit så mycket bättre. Pucko som jag är så ställer jag mig på gåbandet. Jag som haaaatar gåband. Det tog en stund innan jag insåg hur korkat det var så jag steg av och slängde mig i duschen istället. Inte särskilt lyckat där heller. 
 
Hur som helst, till det glädjande. Förutom att lillebror fick lite större chans på en plats i VM-laget till nästa års VM så vann en svensk detta årets EM. Grattis Emil Martinsson! Det var du värd! Running target, en skyttegren för de som inte vet, tävlar de i. 
 
Pappa kom just hem så ska ta en kopp kaffe med honom innan jag tar mig till pojkvännen. Om han vill ha mig där vill säga ^^

Kommentarer
Postat av: Felicia

åh vad kkul till lillebrooor!!!! Mys med far din ;)

SV: jaaaaa.

Hur känns det med slkut på semestern nu då?

puss

2013-08-05 @ 15:12:00
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Sophia

Jag sover också dåligt :( Även fast jag tar en zopiklon och två propavan. Eller jag sover bra tills jag vaknar av mig själv för ett toabesök (dålig ovana som min kropps har ställt in sig på). Sen sover jag skit resten av natten. Somnar, vaknar, somnar, vaknar etc. Skit irriterande! Jag skulle tro att det blir så pga. den dåliga och obekväma sängen man sover här på sjukan :/
Längtar till min egen säng <3

Sv: tråkigt att höra att din sommaren inte har varit så bra :/ Den dumma sjukdomen förstör verkligen! Kag har också haft en piss sommar. Inte så kul att vara inlgad på sommaren liksom :( Vem vill vara det? ingen.
Längtar tills jag blir av med mitt LPT och få slippa vara här liksa ofta och bestäma själv om jag vill vara kvar här eller inte.

Jag mår bättre. Men mår ännu bättre av att få komma ut och komma hem. Att sitta inlåst på en avd. gör inte en glad direkt.

Kramar till dig <3

2013-08-05 @ 19:08:09
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0