Ännu feber

Här är det fortsatt tungt, febern har gett med sig lite, men finns kvar. Har varit hos psykologen och haft ett jobbigt men rätt bra samtal. Inte för att vi håller med varandra, men det kommer vi kanske till.
Jag är hungrig och har ätit knäckebröd till frukost och lunch. Snart potatis och fiskpinnar till middag. Känns nervöst. Det är sånt jag inte brukar äta.

Update: ätit och behållit maten.. Usch.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Oh god! Fiskpinnar och stekt potatis. Så sjukligt gott ibland i all sin enkelhet och ångestframkallande natur. Verkligen barndomsminnen för mig. Typisk helglunch när mina föräldrar oftast åt yoghurt och mackor och vi ville ha riktig mat.

Jo, nog finns det roligare saker än att ligga avdäckad i soffan med ångest. Helt klart. Typ.. mycket saker.

Jo, jag är glad att jag åkte det är jag. Jag vet ju om att jag får betala i efterhand och vara halvdöd en vecka eller så men det är väl så att man måste göra saker för att ta sig någonstans. Inte föratt jag vet om alla mina insatser fört mig någonstans egentligen. Får ofta beröm för att jag går emot ångesten och gör saker jag inte riktigt orkar eller vågar men jag kan inte känna att jag mår bättre i det långa loppet. Det spelar ingen roll att jag ätit mackor hundra gånger, dom är fortfarande lika äckeljobbiga. Eller att jag åker tunnelbana dagligen. Jag gillar det fortfarande inte alls. Visst, jag genomför det och ser hyffsat okej ut men jag mår ju fortfarande som en överkörd katt....

2013-08-28 @ 08:12:50
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Krya på dig fina!

2013-08-28 @ 13:59:37
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0