Stentorpet + psykologen

Idag började morgon hos psykologen som egentligen är rätt rädd för vad jag kan ta mig till. Han är lite chockad över hur mitt liv sett ut, vad jag varit med om. Vilket skrämmer mig för att berätta mer då jag nu inte ens sagt hälften av det viktiga. Han vet inte om djupdykningarna, vet inte om hur allvarliga killproblemen varit, vet inte om allt dumt jag gjort, vet inte om alla lögner jag levt med, vet inte om alla bråk om vem jag egentligen är. Han vet fantastiskt lite, men läser mig redan för bra. Det var svårt idag. Tungt. Svårt att fokusera när vi pratar om vissa saker. Som idag. Tappade bort mig lite mitt i allt där.

Inte blev det lättare av att ta sig till Stentorpet där jag får rätt bra stöd av min kontaktperson. Trivs med henne. Hon stöttar, peppar när hon ser att det finns chans till det, frågar när hon märker att jag tänker på det för mycket, håller koll när det behövs. Det sista lyckades hon mindre bra med idag. Hon peppade mig att äta en bulle, jag åt hälften som jag senare spydde upp. Men ändå kändes det överlevbart där idag. Var själv så lite lättare att vara jag då.

Återkommer ikväll. Aningens tröttare antar jag, men det är väl som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Hoppas verkligen att det blir bättre för dig snart..Svar: Ja jag har 8 stycken, och ett nioende på gång. Så jag har en hel del. Det är mysigt. Men såklart stojjigt med så himla många!

Åh vad tråkigt :(Är du taggad inför London?

Ikväll är det sängläge för min del.

Kramar

2012-05-15 @ 19:46:31
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

det är rätt läskigt hur psykologer kan avläsa en så bra... :Ohar inte riktigt förstått det här med stentorpet, vad är det för ställe och vad gör du där?sv: inte till 100% än, men vi har ju bara setts 2 gånger jag det blir väl tryggare med tiden hoppas jag.ja, det känns super med malmö! :) ska bli kul att få visa upp min kompis och min bror+fru för varandra ;) men lär vara totalt slutkörd efter helgen...kram!

2012-05-15 @ 22:09:27
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0