Snart, snart, snart

Om knappt 24 timmar landar vi i London, i uppehåll har de lovat. De har dessutom lovat strålande sol och över 20 grader alla dagar vi är där. Himlans skönt, även om Londons mest typiska status är just regn. Men så är jag inte där för vädret heller. Ska bli otroligt roligt, jag tror vi kommer få det bra. Det brukar bli så i alla fall.

Annars idag har jag mest bråkat med väskan som ska packas, med min trasiga kropp - mestadels fingrar och händer. Lite gasbinda kanske? Jaja, orkar inte riktigt ta tag i det. Men men. Har liksom vant mig vid min otroligt friska och hela kropp.

Nog om det. Jag har packat och räknat alla tabletter, tagit de jag ska och taggar inför att sova underbart ikväll. Bra uppladdning behövs nog.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Så underbart att läsa att du ska ut och resa, magiskt! Jag önskar dig all glädje i världen och att det kommer bli en resa att minnas för alltid. Jag är säker på att det kommer bli underbart. Njut åt mig också! Kramar

2012-05-20 @ 21:56:56
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Felicia

Fyfan, du kommer ha det så underbart bra!!!! ÅH ha det kul!!!!!!SV: Jag vill, haha men har inte råd... ahhaa annat att tänka på..Bra lova det!!!!!Men dåå, du är borta ett tag, ahha kommer sakna dig!!!Jo men är så mkt vet inte vad. heeehpusss

2012-05-21 @ 00:18:04
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Diana

Ha det underbart där borta nu!! :)Sv: ja, jag är glad att jag åkte, att få träffa saknade människor och släktingar. Men är rätt slut nu så av den anledningen ska det bli skönt att komma hem.Kramar!

2012-05-21 @ 08:54:45
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tack, kan känna i magen hur underbart du kommer ha det hihi. Kramar

2012-05-21 @ 10:16:29
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0