Oooohh I'm walking on sunshine

Det är fortsatt bra här ikväll måste jag säga. Jag har fått några fina sms, verklig peppning och lite kärleksförklaringar. Och lite, lite frustration, men jag lovar, jag ska göra mitt bästa för att överleva. Kan bli ett problem då min kropp lite smått ger upp vartefter jag gör något. Blir inte mycket datorklickande då fingrarna dör, blir inte mycket hushållsarbete gjort då ryggen dör, blir inte mycket ansträngande alls då hjärtat inte riktigt fungerar. Jag klagar, helt onödigt då jag mår okej. I huvudet är det lite kaos, men som tidigare så känns det inte lika fullständigt ohanterbart. Trött, trött, men glad och nöjd med det mesta, i alla fall det jag väljer att tänka på.

Det är så fint att jag nästan funderar på att äta kvällsmellis. Så svårt ska det väl ändå inte vara? JAG GÅR INTE UPP TIO KILO AV EN MACKA, FATTA. Det är nog värt att kämpa i mig det.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

GO FOR KVÄLLSMELLIS!!!Svar: Mja jag vet inte riktigt vad det är.. Egentligen är jag nog mest på min design, jag blir aldrig nöjd.. Men jag stannar ett tag till på denna bloggen hur som helst!Ja precis. Haha skönt ändå att inte ha några direkta planer. Jag ska kanske festa imorgonkväll, annars inga planer.Ja jag förstår vad du menar.. Men innerst inne vet du att du inte blir tjock av en macka! Så fortsätt kämpa, tillslut ger det sig!Ja precis. samma här.. Tur att det finns bättre dagar också!

Kram på dig

2012-05-03 @ 22:29:37
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Felicia

ÅH vad bra, glad att du mår bra ändå, fick också ett najs sms, hehe, gjorde kvällen lite bättre!SV: Det går för fort, ja och jag vill itne att det ska gå snabbbt :(((Ja, det är en massa i aen massa kurser..En jävla lärare har varit borta i ett halvår typ, mailade hnm i december redan för att få reda på vad för prov jag missat.. maialt hnm varje månad typ... så mailar han idag och säger att han inte hinner hjälpa mig och att jag får göra en prövning i hela jävla kursen, eller få förlängd studiegång. vafan var det för ngt? skitarg.. går jag ut med ig i en kurs till så kan jag inte söka till universitet. Blir så ledsen och arg...puss

2012-05-03 @ 22:32:09
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Diana

fick du i dig kvällsmelliset? vad blev det? :)sv: jo, sant.. men om jag vikarierar har jag antagligen inte jobb varje dag.mest mot tror jag, det är ju faktiskt ett liv! men samtidigt skulle jag inte vilja bli mamma i den här åldern, typ om jag blev våldtagen eller så. men det är ju inte heller barnets fel att det blv till, så vad ger mig rätten att döda det? jättesvårt dilemma. men tycker iaf man ska använda preventivmedel och tänka lite, inte bara göra och hoppas att det inte blir nåt.

vad tycker du?kram!

2012-05-03 @ 22:52:56
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

du har så rätt.tråkigt att höra :/ nya tag imorgon, right?ja, det är verkligen ett dilemma det där.. men samtidigt har ju barnet möjligheten att göra sina egna val när det växr upp. det finns ju dem som haft en hemsk uppväxt men ändå blivit "bra" själva.haha, du kan mina helger utantill! ^^ det är nån aktivitet med kyrkan på lördag eftermiddag, förutom det så är det plugg oxå...

din helg?kram!

2012-05-03 @ 23:42:17
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Hoppas så att du fick i dig ditt kvällsmål, klart man inte går upp massor av det. Det är inte logiskt att man skulle gå upp massa kilo av en sak som knappast ens kan väga ett hekto. Vi är allt bra knäppa egentligen som intalar oss sådant.

När jag var på läger en gång var det en kille som försökte peppa mig med att äta macka så han tog upp en och tryckte ihop den så det blev en liten boll. Det var inte så stor macka när all luft vart borta.. Men det hjälper inte, macka är tufft ändå.Men jag känner mig lat, det är min sanning och jag är så trött på allt nu..

kram

2012-05-03 @ 23:58:43
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

har inte provat den, men ska göra det nån gång tänkte jag..bra, gör det! vet att det kan kännas jobbigt dock :/ men du fixar det!haha, tänk så bra man kan "lära känna" varandra utan att träffas x) nej, mina läsare får själva avgöra om de vill följa bloggen eller inte, sånt bestämmer inte jag ;)låter skönt!

kram!

2012-05-04 @ 00:07:48
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

tur att jag inte hatar dig då ;) nej, du är verkligen INGET monster!! :o men kan ju ändå inte styra över vem som läser och inte.

haha, tack <3ja, det kan vi göra :) tänkte försöka mig på lite lösgodis nästa vecka, har varit sugen på det i säkert någon månad nukram!

2012-05-04 @ 00:16:28
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Felicia

SV: Jo, jag ska prata med min studievägledare också för just nu är jag galen!jaaah tihi, sms kan göra en glad speciellt när det är från pojkar, för det gör en ännu gladare!puss natii

2012-05-04 @ 01:37:58
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: camilla

kvällsmellis lät som en underbar ide:D vad brukar de bli för något?:D

förresten måste jag säga att de e så kul o läsa att du verkar må bättre? du låter mer pepp på allt :D?hihi okey:P tror nog också jag hade gått nöjd därifrån:D kan du prata bra franska?:Dåå okey, mellis idag istället då:D hmm mitt brukar bli lite olika men något jag älskar e ju keso med typ frukt/bär eller glass eller liknande :)låter precis som in helg haha, noll planer xD eller jo ska på konfirmation imorn :) hade hoppats på att få lite jobb men har inte hört ngt så :Pkraam

2012-05-04 @ 08:52:15
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Matilda

Kärlek är minsann bra saker! Tänk så mycket det gör för oss :) Njut, bara njut! Kramar

2012-05-04 @ 11:06:12
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0