Om det bara så vore lite grann

Nu är klockan redan mycket och jag har inte varit uppe många timmar. Har inte så mycket jag kan göra dock eftersom mamma sover. Så jag sitter här och gör mest ingenting. Lite dåligt av mig, men så jag ju inte så bra heller. Idag är det en del som ska göras. Tvätta, städa källaren, städa brors rum. Typ det. Tror det var allt. Lagom dag? Njae? Hade helst inte gjort något alls. Men vissa dagar är ju så.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: camillaa

man får ha dagar när man inte gör något alls också:) det behövs:DDu ätstörningar är nog bland de mest ologiska jag vet nästan:O ingen logik alls bakom det tänket.haha jag hadeockså en riktgit seg dag igår:O eller kroppen var seg snarare:P jag orkade knappt lyfta rumpen ur soffan:Pjag har mkt plugg men hade verkligen behövt en städd och tvättdag:P men jag e så lat, orkar aldrig ta tag i det haha ^^ du får gärna komma o hjälpa mig`?:P

kramisar

2012-05-16 @ 14:32:12
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Diana

ja, det är svårt tycker jag. att verkligen tänka efter hur det egentligen är och vilka tankar som uppstår när osv... inget man tänker på just när det händer ju, det bara sker liksom...ja, det är jättebra att du går där tycker jag :)nja, lugnt blir det väl inte direkt när vi ska fara runt i usa! :P men kul! om du menade lugnt med maten inför resan så känns det sådär.kram!

2012-05-16 @ 22:00:28
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Äh, alla har dagar när vi sitter på våra feta eller beniga rumpor och gör mest ingenting och är "dåliga". Det är nog bra på något vis.Jo, det gör ont. Det är rätt hemskt med magkatarr... tycker jag i alla fall.

2012-05-16 @ 22:36:17
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0