Lite massa saker här.

Allt rullar på här, ytterligare en natt utan rakblad, hur nu det gick till då två timmar ägnades åt att titta på den bh där rakbladet ligger. Men jag lät bli, började dagen med frukost och kaffe, åkte med mamma och hämtade ut några tabletter OCH fixade intyg för de narkotikaklassade medicinerna till Londonresan. Har det gjort liksom. Var inte så svårt, bara jobbigt att ta tag i det från början. Nu är det gjort, och jag är lite nöjd med mig själv. Lite roligare blir det ju såklart också när pappershögen för saker som tillhör Londonresan blir större. Biljetter och intyg mm.

Drömde desstutom om mitt altanbord, men det får bli en annan månad när plånboken inte gapar lika tom.

Jag mår sådär kan man säga. Det är mycket tankar och mycket att göra. Lider med mig själv som måste stå ut med den här kroppen och lider med de omkring mig som måste skämmas för mig. Fullt normalt liksom att inte ens kunna gå i en helt vanlig butik utan att behöva trycka i mig tabletter.

MEN roligaste för dagen måste ändå vara några bokstäver på ett papper som jag la i postlådan idag.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

sv: Fast jag skriver ju inte direkt ut i bloggen att jag är ätstörd, kan fortfarande faktiskt inte inse att jag är det trots alla dessa åren. Helt sjukt egentligen. Vill inte erkänna det för mig själv.Ikväll har jag hamnat i soffan. Ovanligt! Ska kolla på det där meningslösa BigBrother som jag vet att du avskyr. Vad gör du?

<3

2012-05-06 @ 20:45:10
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0