Lämna mig inte

Sitter här med ångesten gnagandes. Har genom en trevlig kväll skjutit upp den där smällen. Känner hur manin långsamt lämnar min kropp. Hur kaoset i huvudet ändras. Blir mer smärtsam men mindre rörig. Börjar likna ett ordnat kaos. Sakta ringlar tankar runt och ut ur huvudet och jag glömmer bort att jag ens tänkt dom. Fastnar i nuet, glömmer att jag ska leva en sekund till. Sekund för sekund försvinner men märker inte att minutrarna försvinner. Känner inte att livet går, bara att det försvinner. Lämnar mig och glömmer mig.

Orkar inte. Skitnatt det kommer bli.


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag hoppas att du finner ro i natt. <3Svar: Det börjar kännas i magen att studenten närmar sig, men nervös är jag inte. Jag ska inte göra något som kräver att jag får allas ögon på mig - bortsett från att ha lila studentklänning på mig. ;PVill du berätta mer om din resa läser jag gärna. :) <3Både jag och min syster var nöjda med det enkla firandet som var.Jo, jag tycker om dina ord - mycket. Hoppas att du vet det. <3Denna vecka händer en hel del och dessutom ska det planeras på allvar inför studentdagen med mottagningar och klänningar och skor hit och dit. Men det går nog bra. Med några extra listor kommer man långt. (listor = <3)

Vad gör du denna vecka?Kramar

2012-05-30 @ 00:40:55
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Thessan

Just denna vecka jobbar jag inte mkr för jag ska åka till stockholm, min kusin tar studenten där. Ja, jag tror tom att tabletterna är fler än 17. 4 litium, 2 lamotigrin, 1 abilify, 1 inderal, 2 seroquel, 3 seroquel depå, 2 lergigan, 2 oxascand, 1 omeprazol, 1 zopiklon... medicinlistan är lång....

Jag vågade inte heller litium i början därför fick jag lamotigrin och abilify men dom hjälpte inte å förra sommaren blev läget akut å jag hade inget val längre =(

2012-05-30 @ 08:43:59
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Patricia♡

Lyckades du sova något inatt gumman? Jag hade svårt att sova, har alltid det när jag vet att jag ska upp tidigt dagen efter. Tycker inte om att behöva ha tider att passa:(Samma sak hos sjukgymnasten idag, träffade henne 1 minut ungefär. Värt?! Jaja fick ju träna i alla fall.

Nej jag tänker inte gå till någon annan inom vården alls. Klarar mig.Kramar<3

2012-05-30 @ 10:36:09
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

hur gick natten?sv: aha, förstår..nej, är oxå rätt säker på att det inte blir nån inläggning nu innan usa. om de ens skulle nämna det skulle jag vägra, det skulle dem tänkt på tidigare isf. men tror inte det är nån risk.har du smakat chokladen ännu? :) vad tyckte du isf?

kram!

2012-05-30 @ 16:58:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0