Hade kunnat vara bättre

Lite trött tjej här. Var uppe till två i natt, gick upp sju för möte hos psykologen. Var tungt. Idag igen. Tog upp saker jag inte riktigt tänkt på den senaste tiden. Trots att det egentligen var starten på alla problem, på mina sjukdomar.

Ska till Stentorpet nu. Inte pepp.

Kommentarer
Postat av: camillaa

oj du måste vara trött:O hoppas de går bra idag?:Djadu det är en bra fråga. fast grejen är att jag aldrig tyckt illa om min kropp, visst komplex för vissa delar men de har nog alla. jag älskade mina ben, gillade inte min rumpa men fick måna positiva kommentarer om den:D sen var de magen som aldrig blev tillräckligt tränad haha men i övrigt var jag nöjd med mig själv. var inte du nöjd med dig alls? de sjuka är också att jag har mer komplex över min kropp idag. Jag hatar min rumpa för att den e för platt, mina armar för att jag vill ha mer muskler, samma gäller ming rygg. vill ha tillbaka mina benmuskler osv osv... samtidigt som jag är rädd att bli tjock/stor:O de är så ologiskt!Grupparbete ska vara inlämnat nästa vecka så nu är de hårdkörning haah :DHur har du haft det de sista?:D veckoplaner?

kraaam

2012-05-15 @ 13:11:40
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Diana

varför var du uppe så sent? kunde du inte sova? :/sv: ja, VG är jag nöjd med. G skulle jag bli missnöjd med, det vet jag.ja, precis! om det är fler vågar man inte prata (iaf inte jag), och om vi är mindre vågar ingen prata och då blir det bara sådär pinsamt tyst. så 4 är alldeles lagom :)åker till min bror på torsdag och så åker vi till malmö fredag morgon.

när är det du åker till london?kram!!

2012-05-15 @ 14:34:43
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Du måste försöka sova gumman, men jag vet, det är omöjligt vissa stunder:(Vad sas det hos psykologen? Mer prat om inläggning? Är rädd om dig.Kramar

2012-05-15 @ 15:34:25
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0