Fortsatt bra

Det är fortsatt bra här i Västerås faktiskt. Trött så in i.. , men fortfarande bra. Ikväll var det funktionärsmöte med VM-gruppen och det var kanske inte kul, men givande. Känns lite tryggare när alla som ska jobba har träffats och presenterat sig och vet vad alla andra heter. Vi vet vad vi ska göra och restaurangfolket har gjort upp vår plan för de fyra dagarna. Så lite bra känner jag mig, eftersom jag är den av oss som tillsammans med mamma jobbat längst under åren. Vilket verkligen känns bra, jag kan allt som ska göras, hur maskinerna fungerar, hur man hanterar alla gubbiga gubbar och känner de flesta inom klubben. Så ja. Det känns helt enkelt väldigt lugnt.

Annars är det rätt fint också. Gårdagen sitter i och jag minns hur fint det var. Jag ska bära med mig det. Man kan alltså säga att det är rätt lugnt här hos mamma och pappa.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Då låter verkligen lite gladare gumman och det gör mig glad:) Vad exakt är det du/ni ska göra?Hoppas du får en vacker dag idag också<3

2012-05-03 @ 09:06:03
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

vad var det vm i nu igen? :Psv: jo, men jag vill jobba. behöver pengar! skulle dessutom få för mycket tid till att tänka om jag bara gick hemma...ja, fast jag bytte ämne till abort istället för köttätande, lättare att improvisera det ;) hehekram!

2012-05-03 @ 15:54:02
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0