.

Life, I wish I could love you but no, I still can't see why I should.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Sådär känner vi alla ibland <3SV: Jo, men vill inte vara på osv och typ stressa och verka desperat, för han är för bra! <vill att han ska messa, hahaahaa...Jo precis, och du är så himla rar!puss

2012-05-08 @ 03:48:07
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Patricia ♡

Det där var ord jag själv skulle ha kunnat skriva idag..Nej vet du, pojkvännen tycker inte att jag tränar för mycket, inte nu när han själv är igång också. Han var en tränings dåre förr när han höll på med judo och sedan tog jobbet över istället, men nu när jag fått fart på han igen efter mycket tjat så tror jag han kommer bli fast i detta också - vilket är mina (huvudets) förhoppningar.Okej, jag trodde typ dina föräldrar gett upp tjatet nu när du varit sjuk så länge. Jag hoppas du en dag verkligen bara kan börja äta alla dina mål om dagen. DU behöver det precis lika mycket som alla vi andra.Krama

2012-05-08 @ 12:06:28
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

Älska livet:D precis vad man ska göra :)haha precis, de har änna vart kämpigt att se de andra hoppa och få stå bredvid själv. inte allsskoj xD men den som väntar på något gott^^åå de förstår jag. hur känner du då?

jag är jätteglad över att jag slapp inläggning faktiskt. visst min vikuppgång och hela processen tar längre tid men jag har trivts med min uppgång och hur allt har utvecklats och det är ju det viktigaste. det är ju jag som ska leva med min kropp osv. Sen att det tar längre tid struntar jag i. sen har jag haft så bra stöd hemifrån att jag verkligen kännt att jag kommer fixa det + att jag aldrig haft den där viljan av att bli smal egentligen. jag har ju aldrig velat svälta utan det var ju träningen som gick för långt och svältpåverkad fungerar ju inte hjärnan:/. men hade jag märkt att de inte hade funkat hemma hadejag gått med på inläggning.Förresten måste bara fråga har du flyttat hem igen?:)åå nej hela gruppen slutade inte vi var ju fortfarande runt 30 pers men jag lärde väl känna någon ny sådär men ingen som jagumgicks med på fritiden. Men de gick bra ändå :)

Okey:D fick ni bestämma redovisning själva?:O vi gjorde lite teaterspel, sjöng och sen fick några läsa böner och grej. Jag fick läsa "öppningsbönen" och gissa om jag var nervös haha:P + att jag fick läsa två texter till :P men deva ganska stort i och med att vi var så många + att de va i statskyrkan :)man får ju typ 2500kr eftersom jag studerar från csn så det är så jag får pengar hehe :) du då?hur har dagen varit?

kraam

2012-05-08 @ 15:24:06
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linnéa

Svar: Ja precis. Jag tror också det är farligt om det för fort.Ja jag tycker också det är lättare så.Till tacos har jag oftast mjukt tacobröd, vegetarisk färs, grönsaker och guacemole. I love it!

Oj det lät dyrt, men ibland får man unna sig något extra fint!

Kram!

2012-05-08 @ 19:20:27
URL: http://www.trasigavingar.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0