Dålig dag + rolig kväll

Tack och lov blev kvällen tio gånger bättre än dagen, som varit lite smått skit. Inte mått bra alls, varken fysiskt eller allra mest psykiskt. Varit jobbigt att hitta motivation att kämpa för dagen, gav upp den när den började dåligt. Sov ett tag på dagen, väldigt ovanligt att jag gör det. Det brukar bli lite jobbigare på kvällen då. Men dagen som innehöll bråk med både mamma och Tele2 och ångest övergick ju i kväll och den blev himla bra. Arbetsdag på skjutbanan och det börjar kännas riktigt bra inför VM i helgen. Vi har koll på allt; scheman, arbetsuppgifter, planering, våra ansiktsupplyftningar runt om (blommor, stolpar, flaggor och annat som karlarna inte riktigt tänker på). En bulle fick jag också i mig, vansinnigt goda faktiskt, så det var värt den mentala dragkampen.

Nu ikväll är det fotboll på teve och det känns rätt bra att slappa framför den med lite jordgubbschoklad, den nya ni vet. Tänker kämpa för den då det faktiskt är en liten utmaning, som andra bloggerskor klarat.

Det kommer nog ett inlägg senare ikväll.


Kommentarer
Postat av: Thessan

Jag kanprade oxå för mkt så öppenpsyk har mina mediciner å så får jag hämta dom där några gånger i veckan. Jag är nöjd, framförallt med litiumet trots att jag va så emot det från början. men jag tycker att det är för mycket tabletter nu när jag är hemma och inte på sjukhus.

2012-05-30 @ 20:09:14
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Patricia♡

Du kommer fixa det för jag vet hur himlans bra du är<3 Njut. Den är säkert super god:)Skönt att ni har koll på det inför helgen. Känns det bra och så, eller känns det som en massa stress du inte behöver just nu?Ja, men hon frågar aldrig hur jag mår psykiskt och så heller? Hon vet ju en del, men ändå är det inget det pratas om. Jag kan ju tycka att hon kunde bett någon av de andra sjukgymnasterna hjälpa mig om de är bättre på sådant här. Usch, orkar inte ens älta detta:/Tänker på dig!

2012-05-30 @ 20:31:47
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

bra att du inte gjorde nåt dumt iaf, fortsätt så! det gick inatt, varför skulle det inte gå nästa natt liksom?

jo, jag brukar oftast sova rätt bra faktiskt.hoppas på det bästa. blev motiverad när vi satt där och nu kämpar jag för att försöka behålla åtminstone lite av den motivationen..säg vad du tyckte om den sen :)

kram!

2012-05-30 @ 21:12:25
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Tele2

Hej Elin,Det var tråkigt att läsa att du hamnade i bråk med oss på Tele2. Vi hoppas att det blev en lösning på problemet i alla fall och annars får du gärna återkomma till mig direkt.Med vänliga hälsningarMichaela Lindell, Tele2michaela.lindell@tele2.com

2012-06-07 @ 11:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0