Check

Så var det kväll. Eller ja natt, och jag ska strax bege mig till sängen och försöka slappna av för att kunna somna någon gång. Imordon är det Stentorpet och jag känner mig inte laddad alls. Vill mest sova i hundra år. Eller i alla fall till fredag eftermiddag. Då är det inte så mycket att välja på än att vakna och börja slita i fyra dagar. Men efter ikväll är jag faktiskt helt okej. Ytterligare en arbetsdag på skjutbanan stod på schemat och den gjorde mig gott idag. Är egentligen gräsligt trött på människor, men damerna på klubben, tillsammans med en rätt glad mamma, räckte för att få upp mitt humör. Vi fick mycket gjort som sagt och bara det gör livet lite mer uthärdligt. Imorgon ser jag dock inte fram emot. Stentorpet. Onödig kraft som går åt som för tillfället behövs någon annanstans. Till matlagning och bak, till planering och menyutskifter och inplastningar av dessa, städning av toalett och kök, och här hemma finns det mer arbete som erbjuds. Dammsuga (igen.. eftersom mamma har en viss hund som fäller tre pälsar om dagen), tvätta, stryka lakan osv. Fattar inte varifrån allt hushållsarbete kommer ifrån, aldrig slipper man det en längre tid.

Men ska inte klaga, en bra kväll fick avsluta en inte alltför bra dag och det får jag vara tacksam över.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Thessan

mmm fast jag är sjuksköterska så jag kan en hel del om mediciner, det är både bra å dåligt. I början mådde jag illa, var yr och jättetrött av litiumet men det gick över, dom tar prover nästan varje vecka för att se att jag ligger bra i koncentration. Så nu tycker jag att det är en kanonbra medicin. Så länge man tar det man är ordinerad och proverna ser bra ut så är den inte farligare än nån annan medicin

2012-05-31 @ 09:04:38
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Patricia♡

Du låter positiv inför det här ni ska göra:) Klart du kommer klara det. Ska tänka på dig hela tiden - som alltid. Förlåt att det inte kommit något brev ännu. Har suttit några gånger och försökt börja, men jag har helt glömt hur man skriver brev:P Men snart så<3Ja, fast det kanske är såhär det ska vara. Hon ska ju hjälpa mig med nacken, men mer än så är det väl inte.

Som jag sa, orkar inte riktigt bry mig nu.Åh, då kanske jag borde ge mig på den där chokladen också:) Somrig?

2012-05-31 @ 13:41:12
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Miss C

Elin: Det går inte direkt bra, men inte så dåligt som det har gjort. Har fortfarande jätte-

problem med maten. Får hetsätningsattacker då och då, känner ingen mättnad. Svårt att

hålla mig till det tänkta matschemat... Har gråtit två dagar i sträck nu för att jag är så

trött på allt... :( Kram C

2012-05-31 @ 16:18:06
URL: http://missc.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0