Stockholm

Idag läste jag ett otroligt bra citat, som passar perfekt för oss lite annorlunda, och känner oss lite udda och konstiga ibland. En av mina favoritförfattare Paulo Coelho (författaren till storklassikern Alkemisten bl.a) skrev följande idag.
Only one thing makes a dream impossible: the fear of failure.
Och det är sant. För min del i alla fall, i mina ögon är jag dålig på allt, så istället för att försöka och misslyckas så försöker jag inte och är därmed inte dålig på det jag borde försöka göra, utan bara dålig på en sak - våga.

Annars har jag fått paus från tråk-Västerås ett tag och har också hunnit vila sen jag kom hem. Har varit en fin dag och bra väder och mycket givande som jag är tacksam för att jag fått.

God natt. Nu blir det lite risigt med inlägg, men något varje dag blir det. Midsommar betyder ju stugan och farmor och Dalarna. Härligt med lite mer frihet.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tycker alltid att din midsommar låter så fin, Dalarna är ju en plats där midsommar ska firas. Är så fint där. Hur blir det, kan du stanna lite extra hos din farmor eller åker ni hem direkt efteråt?

Ska tänka på dig hela helgen. Vi fixar detta eller hur?!<3

2012-06-21 @ 11:53:23
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Felicia

Det är ett sant citat, så ska man tänka lite, men japp... Vad mysigt med dalarna, vi brukar också vara där i vanliga fall, men nu blir det landet :))))

SV:
Ja, nu har jag fått tänka lite, mkt som händer, hela hela tiden, fullt upp sommar, tror man fortf kommer sitta i september när man börjat universitet och tänka att allt bara var en dröm.

Det kan vara sant, men satan vilken bra dag, guuuud, haha!

Nej precis, det är ju bara när man växer upp typ ;D

Jaaaa, jag var hemma hos hnm för några dagar sedan, var ute i förrgår och hände ltie stuff, skrev med hnm och han var så söt att han messade om han skulle komma över, så gjorde han det, så det var snält haha åkte direkt från jobbet, så kom i uniform,.. hahaa (Y) MYYYYYS :D osv ja så han har träffat min mamma och bror! :))) Han måste ju gillar mig då när han kommer från andra sidan satan så spontant osv... Synd att han åker till Rhodos på söndag bara :S Känns lite deppp

kramar

2012-06-22 @ 12:08:35
URL: http://fjaelkis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0