Nya hundvalpen - Totzi!

Totzin som varit vår i knappt en kvart, i bilen på väg hem. Som gick strålande faktiskt. Hemma var vi strax efter tre och har sedan dess sprungit runt med tösen i trädgården som också bekantat sig med våra tre andra hundar. Min tyckte det var hur kul som helst - ÄNTLIGEN någon som kan leka med henne, hur mycket som helst!! Det roliga blir om några dagar när min hund har noooooll ork kvar, pga hennes extremt dåliga kondition, medan valpen kommer orka betydligt längre.

Totzi

Hon är väldigt söt faktiskt, OCH för tillfället tyst!!

skoj

Till stora lyckan så hittade hon även min hunds leksak. Mindre lycka för mig som kommer behöva ta den ifrån henne när min hund kommer in. Och lika lite lycka blir det för mig när jag kommer behöva ta Totzis nya leksak från min.

Men just nu är det alldeles tyst i huset, jag är ensam i huset och har det rätt bra, eftersom Totzi sover och de andra är i hundgården.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Men vaaad kul, vill se mer bilder på henne åh så mysigt!SV: Jaduu haha studentlivet! änuuännuuDet är 2 år mellan oss men 3 årskurser, han är född i januari coh jag dec nämmligen :)))puss

2012-06-13 @ 23:49:30
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Men vilken sötnos. Jag som skulle smsa dig när du åkte men jag har slarvat bort min telefon. Har letat i två dagar nu:( Och smarta jag har den på ljudlöst så det hjälper inte att ringa (eller så är den död kanske).Hoppas verkligen att du orkar det här nu gumman<3Nja, gymmet ska ju stängas i två månader, därför tror jag allt att det blir träning idag igen. Känns som om jag måste ta chansen.kramar

2012-06-14 @ 09:58:12
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0