Nattinatt

Så var det på något konstigt sätt kväll igen. Dagen har varit lång, men okej. Stentorpet var som vanligt okej, kände mig ovanligt dålig i och för sig men det kan ju bero på vågen imorse. Skiter i den just nu, har mest lust att äta upp alla tabletter i disketten och få sova en hel natt, en hel dag och gärna en hel natt till. Få paus från allt ett tag.
Men icke. Imorgon kl nio går tåget till huvudstaden där 100-årsjubileet av OS 1912 firas på stadion. Skrämmande med allt folk, men kul också. Inte alla som kommer in gratis där liksom, man får njuta av VIP-biljetten.
God natt. Nu - sova.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åhh du har också haft fullt upp i helgen ser och hör jag. Du är så bra som fixar sådana här saker gumman, du vet att jag beundrar dig.



Skit i vågen. Den gör inga människor glada. Vi äger inte ens någon längre och det är jag jävligt tacksam över, samtidigt som det hade varit en trygghet att ha en.



Jag och Camilla hade det mysigt, i alla fall tyckte jag det. Önskar att jag hade mått bättre bara, men jag bett ihop genom smärtan och vi traskade i butiker och bara pratade:)



Puss och kram

2012-06-11 @ 10:53:48
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0