Lite lättare tack?

Usch usch vilken vidrig dag. Vartefter dagen gått har jag mått allt sämre, verkligen sämre och ikväll vette fan hur jag klarat middagen och kunnat behålla den. Men det gjorde jag, och ångesten efter den är inte lindrig direkt. Orkar inte mig själv. I natt kommer gå mindre bra och hur många tabletter jag borde ta och hur många jag behöver ta är inte riktigt samma antal, vilket leder till nästa problem. Sova = för många tabletter? Vaken? = tillåten dos? Ja, nu slutar jag skriva, inte mycket att säga som är viktigt.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det värmer att du tar dig tid att svara till mig<3
Jag har inte så mycket tid för datorn denna veckan, bara lite nu på kvällen. Vill göra annat. Som sagt, denna veckan är jag och sambon på Öland, husvagnssemester. Ångesten är högre då det inte finns en chans till att jag skulle kunna tänka mig att spy på en offentlig toalett. Hemskt att behålla allt som stoppas i munnen, men jaja. Får försöka överleva, men det tar emot - mycket.

Hoppas du får en chans att åka till din farmor om två veckor då. Tror du skulle behöva vara där ett tag och hitta lite nya krafter. Du brukar ju alltid vara så glad när du varit där.

Tänker på dig<3

2012-06-25 @ 22:09:09
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Patricia♡ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är bara jag och pojkvännen, tack och lov. Efter midsommarhelgen hemma hos familjen är jag rätt slut i huvudet. Men gissa hur trött jag kommer vara när vi kommer hem till Gbg igen sedan.. Hua.

Jag tycker verkligen att du ska fara till din farmor när du slutar. Om du känner att du orkar åka tåg och så. Hur lång tid tar det?

Puss och kram

2012-06-25 @ 22:21:53
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Linda

du klarar det hjärtat!:D

2012-06-25 @ 23:35:40
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Thessan

Tack. Inspirationen kommer lite överallt ifrån men just nu är det virk-torka =( hoppas du får en bra dag

2012-06-26 @ 08:45:10
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Patricia♡ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är mammas och styvpappas husvagn, så den är ju lånad men ändå inte haha:) Jag hade nog aldrig velat låna av någon annan, tänk om man tar sönder det. Går något sönder nu går det ju alltid att lösa, men skämmigt om det är någon annans.

Jo, jag kommer vara helt slut när jag kommer hem. Miljöombyte är i och för sig bra, speciellt eftersom jag bestämt mig för att lämna "äs" hemma så gott det går när jag är på semester. Tankarna är ju kvar i och för sig, men beteendet fick stanna hemma. Usch!

Åh men åk med din bror upp till din farmor. Jag tror ni två behöver lite tid tillsammans:)
Kramar

2012-06-26 @ 09:08:49
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0