Kjell

Då var jag hemma i lägenheten igen. Hungrig som ett as men också lite nöjd. Som det pucko jag är. Det vore så mycket enklare om jag var lite mindre störd. Eller extremt mycket sjukare. Men jag känner för tillfället att jag inte orkar ta mig åt något håll. Är kanske tur det, är inte säker på att jag skulle ta mig åt rätt håll.
Har just varit hos kjell och haft ett jobbigt samtal. Inte så oväntat, men fortfarande jobbigt. Diskuterade min sk student bland annat. Inte alls värdelös. Skitdag var det.
Återkommer ikväll.

Kommentarer
Postat av: emmababy

Godddagens, allt bra idag?

Själv är man så glad, har precis fått sommarlov :

kram

2012-06-14 @ 12:12:15
URL: http://emmababy.se
Postat av: Jasmine

(Sent) Svar: Att ha bra lärare som ser och förstår är mycket viktigt. Min lärare Anja var som en ängel.Angående balen hörde jag att det var några som inte var i bästa tillståndet på bussen hem. Det gjorde att mitt beslut att inte gå på balen kändes bättre.Jag kan tänka mig att anorexin har en viss tendens att ta över ens liv. Jag har dock aldrig varit så sjuk, men jag vet att min första förälskelse gjorde att jag blundade för omvärlden.Ja då, jag är så nöjd och glad med det mesta; studenten, R's vistelse hos mig och livet i allmänhet. :)Tack kära du för de fina orden. Det uppskattas otroligt mycket att du tycker om mina handgjorda kort.Kram

2012-06-14 @ 23:20:50
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0