Kjell + Maria

Så har jag varit hos Kjell igen, skönt att få höra några kloka ord om min mentala oordning. Höra hur han ordnar upp lite i oredan jag själv gett upp att försöka sortera. Lättnad för ett tag. Är lite trött men är glad och tacksam för att jag fått leva som jag gjort sista veckan. De här två veckorna avslutas med mycket fint. Om en halvtimme ska jag hoppa på bussen för att åka ner till stan och Domkyrkan och titta på Marias avslutning. Nervös, men det ska bli kul också. Som hon slitit för det här. Så många år hon kämpat. Hon har gett upp, kommit igen och hittills tagit sig så otroligt långt. Du är så fantastisk.

länge sen

Himlans länge sen detta. Glöm inte hur underbar du är <3

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Kul för henne:)Haha jo det är visst söndag om tre dagar, men jag har inte tränat hela denna veckan nu, så det blir många många dagar utan träning.

Fast det lär nog bli rätt mycket promenader i helgen då pappa och syster kommer, brukar ju bli det.Kram

2012-06-07 @ 13:01:08
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Felicia

Åhmen du finns då där för dina nära! <3SV: Det är okej, jag vet att du alltid finns här iaf! :)))Nej vi har ingen bal :) haha Ingen i Stockholm har bal, det är lillebror som har bal, hade vi med i 9an!puss

2012-06-07 @ 16:27:39
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Thessan

ja det gäller att doserna är rätt annars mår man inte bra =( nej, den bloggen finns inte kvar. Härligt med studenten! Själv fick jag gå inne på sjukan en hel lång kväll men det gick det oxå =) Kram

2012-06-07 @ 23:06:29
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Matilda

Vilken fantastiskt fin bild! Åh så vacker.Svar: Ja du, ibland finns inte svar på alla funderingar man får. Men allt jag kan och vill säga är att den här sommaren kommer skapa minnen för alltid.

Kramar

2012-06-10 @ 20:34:07
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0