Innerligt trött

Är trött idag. Sovit rätt dåligt, som vanligt. Det börjar ta ut sin rätt, särskilt som senaste tiden varit fullspäckad av aktiviteter och möten. Idag slapp jag Stentorpet och är istället i Lillhärad igen. Skönt. Hade varit jobbigt med tre timmar jobb idag.

Varit hos läkaren på morgonen och fick tid till provtagning imorgon, han tycker visst att det borde göras lite oftare. Har han nog rätt i. Orkar mest inte ta tag i det så det får vara liksom. Dör kroppen så gör den. Smärta är jag van vid.

Nu väntar kaffekoppen på mig.

Kommentarer
Postat av: Thessan

samma för mig. jag läste till sjuksköterska på högskolan, blev färdig i januari 2009 så det är ett tag sen nu. Det jag mest ser fram emt nu är semester!!! Bara två veckor kvar!!! Va gärna med i min amistävling. kram

2012-06-11 @ 12:31:40
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Diana

ja, vi är ju borta 5 veckor ;)

vet inte om jag är nervös direkt, kan inte riktigt fatta att vi verkligen ska åka snart! men såklart är det massa oro inför maten osv... är livrädd att jag typ ska rulla fram när jag kommer hem...ja, det vet hon..kramar

2012-06-11 @ 13:38:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Thessan

jag pluggade samtidigt som jag var sjuk i anorexi, min bipolära diagnos fick jag i september 2010. jag tycket det var roligt, alltid velat ha ett yrke där man kan hjälpa människor. idag jobbar jag på en medicinsk akutvårdsavdelning, ett arbete på liv å död kan man säga men jag älskar det. har inga semesterplaner än men det kommer säkert =) Hoppas du har en bra dag!

2012-06-11 @ 16:39:50
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Diana

ja, kanske kan vara bra för mig att få ett miljöombyte och komma ifrån alla trygghetsrutiner som finns här hemma osv..? men samtidigt känns det skitläskigt att bryta sina mönster!!jo, men just det att äta och sen bara sitta i bilen... känns asjobbigt..nja, vi har väl pratat lite, men jag vill helst inte prata om det. hatar att hon alltid glor på mina armar oxå -.- gör din mamma oxå det?kram!

2012-06-11 @ 19:48:18
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Skönt att du slapp jobbet. Jag förstår att du är trött, men det är ju inte så konstigt, sen du kom hem från London har du ju kämpat på med massor hela tiden.Bra att du ska ta prover, då kanske de ser att du inte mår så bra. Vill att du blir frisk snart vännen.

2012-06-11 @ 20:12:49
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0