Galet trött

Nu är det dystert i huvudet. Inte mycket ordning alls. Vet inte riktigt vad jag gör och säger. Ont i kroppen, inte så förvånande kanske. Är bara så trött på allt. På människor, på mig själv, på kroppen och trött på livet. Har tappat bort värdet i kämpandet.
Nu blir det hur som helst paus från hemma i två dagar. Om två timmar hoppar jag och pappa in i bilen för att köra dagens etapp, till Jönköping. Snart har vi hundvalpen hemma.

Kommentarer
Postat av: Diana

vi är 4 st :) nja, kanske men än känns det inte så svårt. utgår från listan jag fick på mailen men sen gäller det att komma på om något saknas eller är överflödigt.. funderar på om jag ska ta med min onepiece men vet inte, den tar ju ganska mycket plats... :Sbrukar inte ha så mycket packningsångest vanligtvis, när jag åker bort över en helg packar jag i handväskan ;) haha. brukar alltid försöka att inte ta med massa onödiga kläder.jag hoppas. men kan inte säga något. minns ju förra året när jag var på scoutläger, jag åkte dit med inställningen att äta men det gick ganska ruttet. men nu kommer de väl ha mer koll på mig oxå så det inte blir så lätt att fuska...japp, slapp vägningen! har inte vägt mig på säkert mer än en månad nu.. :)kram!

2012-06-12 @ 17:56:38
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Thessan

Ja, på nåt konstigt sätt klarade jag skolan men visst va det tufft flera gånger, inte minst kurserna i psykiatri och praktiken på psyk, tyckte dte va jättejobbigt. Resten av veckan består av jobb men nu i eftermiddags började jag känna mig sjuk... kallsvettas å fryser, hej febern =(

2012-06-12 @ 18:39:08
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Diana

vet inte, kanske. lite både och tror jag... känns lite jobbigt med min syster för hon har inte så stor koll på vad som är lagom för mig.hmm, ja jag får se.. ;)jo, egentligen är det nog bra, men en del av mig hatar det såklart.kram!

2012-06-12 @ 19:07:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0