Allt på en gång

Nu är det så förbannat nära. Och faktiskt, jag är mest positiv till det. Självklart nervös, stressad, pressad, men mest av allt är det positiva känslor kring det hela. Som jag nämnt, bara liiiiite, senare tiden så är det VM-tävling på gång. Om 12 timmar är tävlingens första lunch igång. Om sex timmar. (oooopps) ska jag upp igen för att ta tag i dagens produktion. Vi har fullständig koll, än, vilket självklart kommer ändras under dagen, MEN för nu, vilket är det viktiga - är det helt under kontroll.

Mår mentalt inte så himla bra, men fråga mig igen om fyra dagar, då jag kan känna fullt ut och kanske känner annorlunda.
Som ni förstår blir det inte mycket uppdateringar här, men något varje dag kommer. Wish me luck. Eller ja, önska OSS - mig, familjen, vänner, klubben, landsmän, anordnare - lycka till.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Klart lycka till gumman. Finns också på sms, ska försöka ha telefonen i närheten. Bukar dock få gömma den för nyfikna småsyskon:PNja, det var ju en läkare som ville träffa mig sas de, men den tiden jag fick kunde jag inte gå på så avbokade. Sen ringde det någon jävla sköterska där ifrån och klagade på att jag inte kommit på mina tider osv. Vilka tider? Hade ju fått en som jag avbokat?! Kände redan där att de var så röriga och inte hade koll och sådana människor litar jag inte på.Tänker på diig fiiina<3

2012-06-02 @ 09:10:54
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Thessan

stort lycka till från mig å mina amisar!! =)

2012-06-02 @ 15:58:29
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0