What?

Blir lite fascinerad av bloggvärlden. Okej, jag är smällfet, okej jag är värdelös, okej jag kanske överdriver, jag kanske inte är sjuk alls, MEN det är otroligt bra att jag får en kommentar av en tjej som skriver om hälsosam viktnedgång? Jag kämpar för att inte gå ner i vikt igen, jag kämpar för att inte vara några dagar från döden, jag kämpar för varje måltid och det går sådär just nu. Och det är mitt eget fel, som tagit mig hit, men ingenting blir lättare, livet kommer inte närmare, det som folk kallar friskhet ter sig allt mer fel, när jag ser bilder på smala unga kvinnor.

Det är lite svårt ikväll. Mår inte särskilt bra. Om några timmar ska jag träffa nya psykologen. Det är en han. Det känns sådär. Känns verkligen tveksamt. Är för trött för att bli livrädd, så jag är nog bara rädd. En man, från Finland, antagligen medelålders, som jobbar inom landstinget. Jag undrar hur bra det kan gå.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Minna

Du är med på min bloglovin också. Men har inte ens varit inne där på evigheter. Men nu börjat läsa några bloggar igen. Och du är en av dom ;)Ja, visst finns det svin här i världen. Och ja, teoretiskt skulle jag kunna sätta dit dom jävlarna. Men jag vågar helt enkelt inte. Allt de dom gjort mot mig går inte göra ogjort. Man kan tycka att dom ska få sitt straff, men jag vågar helt enkelt inte efter alla hot m.m.Det är de som är positivt och negativt med bloggvärlden. Man kan påverkas på alla olika sätt. Men i och för sig så är det lika dant i media. Alla hemska osunda skönhetsideal. Men en sak är säkert, du är allt annat än fet, det är bara en känsla. För några år sedan kunde jag inte gå in på en pizzeria eller bageri. Jag trodde kalorierna skulle gå in i huden eller att jag skulle andas in dom och då skulle jag bli fet. Idag har jag kommit längre än så. Jag kan gå in överallt och jag försöker att säga till mig själv att jag inte är fet fast att jag också tycker det ibland eller ofta. Som tur är så är det insidan som räknas och där är du underbar ;) Ta hand om dig nu! Kram

2012-01-20 @ 12:09:49
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har en manlig samtalskontakt. Han är bra, men å andra sidan tenderar jag att fungera bättre med individer av manligt kön. Dom är enkla och raka. Tror jag.Håller tummarna för att det fungerar någorlunda, kom ihåg att ge honom åtminstone två chanser. Ibland skiter sig första försöket för att båda är nya.

2012-01-20 @ 13:08:52
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Hur gick det att träffa den nya psykologen? Var han bra?Nej, du ska inte kämpa för att gå ner i vikt alls, men däremot lära dig att äta hälsosamt och normalt igen.Kram

2012-01-20 @ 15:02:11
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0