Snart Uppsala

Nu är det kväll och jag är tyvärr inte särskilt trött. Kanske inte så konstigt då jag sov i hundra år imorse. Mamma har varit redigt sur på mig. Inte för att det gör mig särskilt mycket, är om några timmar på bussen på väg till Uppsala. Blir där några dagar, får se hur många. Ska bli otroligt skönt att få komma dit. Samma säng, samma spis (som jag inte fattar mig på), samma soffa, samma Ewa, samma fina älskade Maria.

I övrigt mår jag sådär just nu. Mamma har som sagt varit sur på mig hela dagen och ägnat större delen av dagen åt att få mig att må rätt kasst. Med framgång. Så just nu är det lite rörigt i huvudet. Men det kommer bli bättre. Det kommer bli bra.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Hej kära du. Alla mina kommentarer försvann när jag återställde min blogg, så har inte kunnat svara. Hur är det med dig ikväll? Tänker på dig. Kram

2012-01-03 @ 21:47:55
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Linnéa

Svar: Tack, åh vad gullig du är. Skönt att det är ok. Vad ska du göra i Uppsala? Ikväll mår jag helt okej. Maten går bra. Men tankarna virvlar runt som stormar i mitt huvud. Kram på dig!

2012-01-03 @ 23:02:28
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

hoppas du kommer få det alldeles underbart i uppsala! <3sv: ja, precis! man försöker liksom undvika verkligheten men så kommer de och påminner oss, jobbigt! :Pja, jag ska bo hos linnea :)

kram på dig! <3

2012-01-04 @ 13:05:04
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Svar: Tack så mycket fina du, jag försöker iallafall. Jag hoppas det, jag kämpar på så länge jag orkar, men jag får väl acceptera att allt inte kan gå i en rasande fart. Hoppas du har det bra i Uppsala. Kram på dig!

2012-01-04 @ 20:55:46
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Matilda

Hoppas du får det underbart bra i Uppsala. Njut, njut, njut! Det är du värd finaste du.

2012-01-04 @ 21:39:03
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0