Upprörd

Här är man lite sur över livet. Sverige lyckades misslyckas i handbollen och då familjen, hela, är sportgalna har vi suttit här och skrikit ikapp. Lite besviken är jag, särskilt i en match som den här som Sverige borde vunnit med hundra mål.

Annars är måendet sådär. Det kommer bli tufft ikväll. I natt. Verkligen svår. Börjar så smått tappa kontrollen. Känner mindre och mindre motivation, som även de bästa dagar är relativt långt bort. Känner mig mer och mer värdelös. Det är svårt att känna hopp och lätt att känna döden bredvid mig. Han går där och väntar, för han vet att snart försöker jag följa med. Ungefär så går tankarna, att livet sakta rinner ifrån mig. Tappar bort mig själv. I vimlet av sjukdomar och problem.

Kommentarer
Postat av: Diana

du SKA bli bra igen!! <3 du får inte ge upp, fyll livet med sånt du mår bra av!sv: ah, vet inte varför det blev så men har fixat det iaf..jadu, jag vet inte riktigt?? fast på sm kommer det mer kändisar och sånt ;) hehenågra planer för veckan?gör inget dumt ikväll/natt, kramar!! <3

2012-01-15 @ 22:37:46
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag vet inte. Jag har spelat sedan jag var åtta... jag vill egentligen. Jagtycker om själva spelet men jag är så dålig.Jag skulle vilja ha ett snack med döden, han borde gå en bit ifrån dig.

2012-01-15 @ 22:39:45
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: camilla

hur gick natten? tappa inte motivationen nnu<3<3åå vet inte vad som var bäst, boda borg kanske haha :)jaa å de e svingott med nutella emellan :) testade de är jag fyllde 17 tror ja o alla älskade de verkligen haha :) asså hur gör man i uppsala?:Pkraaam

2012-01-16 @ 10:48:17
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0