Trött

Är så förbannat trött. Blir det, som alltid, när jag träffar folk för länge. Men det har varit en okej dag i alla fall.

Nu är det desto tyngre, tappar bort mig själv i tankarna bland allt det jobbiga som jag inte kan hantera. Det är som det brukar då, jag som fegar ur, som flyr undan problemen.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Usch, hoppas att du mår bättre snart!Sv: Tack så jättemycket för grattiset :)Hm, ja det har blivit värre och värre det här med ideal och tror att det är jobbigare att växa upp nu än när jag var yngre. Men det är klart att jag ändå påverkas, trots att jag är "vuxen". Dina reflektioner kring artikeln är jättebra, du har rätt att föräldrar ska uppmuntra till att barnen förändras och växer i sig själva och blir dem som de är menade att vara. Men måste vara svårt som förälder att släppa taget ibland.Hm, min mamma...jag vet inte hon har väl alltid pratat om att äta nyttigt och hon tycker väl att smalt är bra. Har varit lite jobbigt, men jag vet att hon snarare menar sig själv än mig.Jag finns här ifall det skulle vara något du vill prata om och ifall du vill mejla istället för att skriva via en kommentar (ifall det känns för öppet) så hittar du min mejl på bloggen, till höger, under min bild.Kram på dig!

2012-01-17 @ 22:16:17
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Diana

bra att du träffat någon idag, du behöver komma ut. tänka på annat.sv: alltså, de senaste gångerna jag har bloggat från min iphone har ingen kunnat kommentera, vet inte varför det blir så!? måste ändra det på datorn i efterhand.. :/bra jobbat idag med riset och kasslern :)

det går sådär, frukosten är bra fast jobbig, resten är lite svajigt.ah, förstår att det blir jobbigt då, men ändå bra att få ut det!nej, blir inget den här veckan, har tid igen nästa tisdag. kanske dumt, jag vet inte? men jag ville verkligen inte idag.

kram!

2012-01-17 @ 23:00:44
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Petra

Fin du är! Ledsen för mitt usla kommenterande, jag har ärligt talat inte orkat. Hoppas du kämpar på Elin? Skickar massa styrkekramar!(HEJJA SVERIGE FÖRRESTEN!!!)

2012-01-18 @ 07:16:18
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det är helt okej att tappa bort sig i tankarna ibland, speciellt när dem är jobbiga. Jag är också där ibland men inser efter en stund att om jag tappar bort mig själv i tankarna så är det ingen idé att lägga energi på dem.Cykelmöjligheterna är enligt mig oändliga i Umeå. Men min tränare här hemma kommer jag behålla. Jag tror på ett helhetstänk och vill jag utvecklas mer och bli bättre måste jag få ihop helheten. Alltså ett bra samspel mellan det privata och idrotten.

Kramar

2012-01-18 @ 11:58:47
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Y

Följt bloggen ett bra tag nu, du skriver väldigt bra osv.. keep it up with the good work! Kolla min blogg. Kram

2012-01-18 @ 12:14:58
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: camilla

Alla lir väl trötta när man umgåtts med vänner länge?:) okey varför e inte hon så pigg?:/Hihi aa helgen var verkligen grym :DDenna vecka blir de skola resten av dagarna, tävling på lördag och eventuellt fest på fredag, beror lite på när jag tävlar på lördag :) din vecka då?:Dkram på dig fina

2012-01-18 @ 18:19:17
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Y

Låter bra, samma här men känns förjävligt efter tyvärr..Ja, min mamma bor i Västerås och min pappa lite utanför där jag håller till för de mesta.

Kram!

2012-01-18 @ 19:07:54
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: Y

Åh okej, en bra början iallafall. Har problem med allt jag stoppar i mig, ägg och nötter är iof helt okej.Usch, va de jobbigt? Jag vet själv ingenting om de, utan alla på äs och min läkare har bara sagt att jag kanske blir inlagd där om jag försämras. "Kul" att du är ifrån Västerås, ja gud vad heter dom.. Jag tar aldrig åt mig vad dom säger, kan va därför jag inte kommer på. Vilka träffar du och är du där varje vecka? Ska dit på fredag kl 8

Kram!

2012-01-18 @ 19:15:17
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: Y

Usch vad hemskt.. Jag har legat inlagd på barnakuten två nätter då jag va utan vatten och mat i 4 dagar, men de är inte alls samma sak som 8 månader. Jag har varit sjuk sen i sommras, men dom senaste månaderna har de verkligen stupat. Har gått på ät sen i december. Jag träffar 2 stycken. Kram på dig

2012-01-18 @ 19:57:10
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: Y

Jag ville dit själv.. Men ångrade mig direkt när jag kom dit.

Jag förstår exakt hur du menar och så, och jag dissar ingenting. Absolut inte! Självklart så försöker jag, men bryr mig liksom inte. För de är ju så, för mig är de ingen sjukdom. Så känner nog alla med anorexi, så är de ju bara.Jag läser och förstår de du skriver, jag är väldigt medveten om allt. men tar inte åt mig eller något på allvar. tyvärr, de går bara inte in.

Kram!

2012-01-18 @ 20:49:05
URL: http://andriettas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0