Torsdag

Då var det torsdag. Idag är första dagen på veckan då jag inte har något planerat. Skönt att få hämta andan lite även om det var en trevlig dag igår. Och en mysig katt.

Idag händer inte mycket tror jag. Tänker mest ta det lugnt och hämta andan för det händer mycket i huvudet just nu.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Hur är det med dig? Det var längesedan vi pratade. Hur funkar livet för dig?

2012-01-19 @ 17:52:41
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

oj, jag vet faktiskt inte hur länge jag har fotat men blev väl intresserad av det på högstadiet nån gång! :)

det finns saker du är bra på oxå, jag lovar! tex att skriva, läsa :)ja, men isf kan du ju börja lite successivt typ nån gång i veckan liksom :) kan det ha nåt med medicinerna att göra varför du blir så trött tror du?vet inte... kanske att det skulle gå men då behöver jag säkert läsa in det senare och det har jag ingen lust med. vill vara klar med allt när de ropar upp mitt namn den 8 juni! ^^ja, det är tänkt så, men ibland kan det dröja längre.hur har din dag varit?

kram!

2012-01-19 @ 18:25:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: camilla

vad har du för katt? skönt med en oplanerad dag :)haha ja exakt efter stockholm jag var helt slut:P hade liksom lagt mig 4 timmar senare varje natt + gått upp lika tidigt som vanligt .. jag var i sömnskuld haha xDvad nnebär borderline?Haha jag såg att jag var ensam tävlande:P men hoppar samtidigt som de yngre så de blir skoj ändå:)hur känns de inför fredag? kraam

2012-01-19 @ 19:23:10
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Rinki

Det är skönt att få ta sådana pauser, jag har dessvärre jättemycket på gång just nu så jag vet inte alls hur jag ska ta mig till; men det kommer nog att fixa sig :).Sv: Precis, det är hemskt att hon som mamma kan göra sådär, jag blir arg, ledsen och upprörd på samma gång.Jag växte upp med mina föräldrar i samma hus, du då?Kramar!

2012-01-19 @ 20:25:02
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0