Tisdag

Så var den en ny dag och det känns helt okej. Trött på allt men ska få sällskap så lite paus i allt. Hålla masken ja, men det är okej att inte skratta hela tiden, så det känns helt okej.

Sov katastrof i natt, men det är ungefär som hemma de senaste dagarna.

Fick dessutom en till tid hos psykologen på ät imorgon, vilket betyder att jag har läkaren 13.30 och psykologen 14.30. Och psykolog nr 2 på torsdag. Massa möten denna veckan alltså.

Nu väntar jag i alla fall på Sofie som dyker upp när som helst.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔

För att skriva en presentation får du gå in under Design och sedan Kodmall och där leta upp en bit som heter <div id="profile"> Där under får du skriva en text vart du nu vill ha den. Förlåt för en dålig förklaring, men det är lite svårt att skriva i ord.

2012-01-24 @ 17:40:37
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Men jag är inte beredd att kämpa, det måste jag vara först för att ens kunna ta emot någon som helst hjälp.kram

2012-01-24 @ 17:42:37
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

Har ni haft det trevligt?:) gjort något speciellt? hur känns de med alla möten?haha de e för kallt med leggings nu:P jag använder alltid jeans:P utom hemma då har jag mjukisar :) men oftast har jag jeans, linne och en typ addidaskofta:)Jag aretar ju i sommar så förhoppningsvis klarar jag mig ett tag utan lån men sen får man nog ta lån i höst, de räknar jag med :) man måste ju få leva lite också haha:PÅå men du den filmen med george clooney tror jag e kanonbraD den bill jag med se :) jag o min syrra funderar på att gå på bio snart dock går inte den filmen vi vill se här ännu:Pkramisar

2012-01-24 @ 18:29:26
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0