Sådär då

Mår blandat här. Har varit på ät idag och det var tufft. Verkligen tungt. Det är tur att jag lärt mig hålla masken. Le när det behövs, byta samtalsämne utan att det märks, prata om ingenting. Är så trött.

Glädjande nog kan jag däremot skriva att jag om 2 dygn är i Uppsala.


Kommentarer
Postat av: Diana

sa ni nåt bra på samtalet? som du kan ta med dig?sv: ja, det är mysigt! men som sagt, ibland kan det vara skönt att vara ensam oxå ;)imorn ska jag träna och på fredag åker jag till göteborg, det är det jag vet än så länge. du då?kram!

2012-01-03 @ 00:28:00
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

ibland kanske, men jag brukar ändå vara ensam en del på veckorna..enligt oss är nog alla kloka människor jobbiga, vi vill helst inte höra sanningen... :/jag ska träffa några av de tjejerna jag träffade i somras! :)

vad ska du göra i uppsala? :)kram!!

2012-01-03 @ 00:49:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: camilla

vad pratade ni om?Haha ja du jag tycker jag har grymt mkt tid över o blir uttråkad så om dagarna ibland ^^ jag ser de inte alls som jag har mkt o göra just nu.

Imorn blir de ju skola iaf så de ska bli skoj :DOj nej :/ fick du ställa in uppkörningen då?

Hm några tips vet jag inte:P de handlar nog bara att bestämma sig för att verkligen köra. gå ner till körskolan o boka tid? då måste du ju göra de liksom?:) eller omdu ska övningsköra hemma igen först så säg till dina föräldrar om en dag , så e de för mig iaf att bestämmer jag något så måste jag ju göra det :)framöver vet jag inte riktigt faktiskt, skola imorn, sen förhoppningsvis träffa lite vänner, kalas för min syster på lördag, skola måndag o tenta på torsdag nästa vecka och sen efter tentan åker jag till stockholm :D du då?kramis

2012-01-03 @ 09:52:04
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0