Råkade bli så

Har lite dåligt samvete, köpte en tröja till mig själv idag. Att det ska vara så svårt att tycka att det är okej. Kan jag inte vara värd en tröja äckliga ätstörning? Måste jag springa ihjäl mig i källaren i tre dagar för att få våga ha den på mig?

Okej lite mer positivt då - jag gick i affärer i nästan 1.5 timme. Utan en massiv dos Atarax. Tre idag faktiskt bara. Och då kunde jag ändå stå själv på Bauhaus. Så allt som allt är det en rätt okej dag.

Nu återstår kvällen. Det kan bli tuffare.


ög

Kommentarer
Postat av: camilla

Vad var det för tröja ?:) klart du ska shoppa :) handlar du ofta till dig själv?Haha sax ska jag absolut inte glömma:P tack för tipset :)Plugget har gått okey ändå :) det är det bästa med att åka tåg, man har inte så mkt val till att göra andra saker xD men det är så väldigt intressant de vi läser nu så :) fast vissa böcker e lite träliga:PHoppas kvällen blir bra, kraaam

2012-01-22 @ 19:32:12
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Rinki

Aww, gumman!

Det är klart att du förtjänar tröjan, det är i alla fall det som jag tycker, men jag vet inte hur mycket det hjälper dig <3. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig mer.Jag hoppas att du får din praktikplats, det är väldigt skönt när man börjar känna att man får ta del av någonting, det är skönt att koppla bort sitt eget huvud och sina egna tankar ibland.Sv: Precis, det tycker jag låter vettigt, att man utgår från det som finns och försöker att göra det bättre.Jag har bara läst sedan i höstas, så det är ett tag kvar, men det känns bra hittills ta-i-träKram på dig <3

2012-01-22 @ 21:24:37
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Diana

klart du är värd tröjan, inget snack om saken! :)sv: ah, fast ungefär varje dag är så numera..nej, förstår dig. jag har själv svårt att öppna mig för folk, det måste verkligen klicka mellan oss för att jag ska kunna göra det. men gör ditt bästa och se hur han tar det liksom!förutom skola så är det träning imorn och på onsdag, på tisdag ska jag till sjukgymnasten och på kvällen kommer carina hit och vi ska planera lite scouter, resten är oplanerat än.

hur ser din vecka ut?kram!!

2012-01-22 @ 22:09:58
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Matilda

"Allt som allt en rätt okej dag" = Imorgon är en bra dag! Det är jag säker på fina du.Jag vet inte, men helt klart mest i Sverige.

Kramar

2012-01-22 @ 22:36:02
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0