Onsdag och möten

Så var det onsdag. Dagen jag fasat för i veckor. Är osäker på hur bra det kan gå. Är lite smårädd för att det inte går bra alls. Vet inte riktigt hur mycket jag vill och vågar säga. Sömnen måste jag ju ta upp, det vet jag, men vad mer? Det dåliga måendet lär vi ju komma in på, men vet inte riktigt vad jag ska göra för att få fram alla känslor och alla tankar. Vet inte alls vad jag ska säga.

Återkommer. Efter mötena.

bild

Kommentarer
Postat av: Linnea

Lycka till kära du. Mina tankar är hos dig.Svar:Hej igen vännen. Ja, och jag är seg på att svara. Usch, varför kan vi inte bara få bli fria? HUr mår du idag? KRam!

2012-01-25 @ 13:35:03
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: camilla

Håller tummarna för att de går bra för dig<3<3

Hur har de gått?ÅÅ tack vad glad du gör mig min vän <3

Men fika och tv låter inte fel det heller :)Haha vi har då inga plusgrader ^^ snö o minus e de här xDYesbox till sommaren blri de nog posten igen :D har du några planer på att jobba eller liknande nu?ÅÅ gå på bio :D fu får nog med dig någon ska du se :) vi vill se new years eve :)

kramkalas<3

2012-01-25 @ 15:26:32
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Louise

SV: Hade jag haft nära till min mor hade jag inte behövt bo på internat. Det tar 3 h för mig totalt på en dag, att pendla fram och tillbaka. Så inte så långt - men segt ändå. Så bor på internatet (:

2012-01-25 @ 17:11:58
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Ca

Lycka till på mötet. Hoppas det gick bra?!

kram

2012-01-25 @ 17:26:02
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Patricia♔

Hur gick det för dig? Hoppas du vågade säga sanningen till dem så de kan hjälpa dig.Jag vet inte hur jag ska hitta motivationen faktiskt. har inga planer eller idéer alls.Kram

2012-01-25 @ 18:34:54
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0