Ny dag

I natt gick inte alltför bra, varken psykiskt och framför allt inte fysiskt. Inte alltför vackert. Nu ångrar jag mig, mycket. Det gör ont lite överallt och jag är mestadels trött. Sliten efter en lång natt. Låg länge länge och tänkte stört. Mycket ätstört. Jävla skitsjukdom.

Idag är det inte mycket planerat, hjälpa mamma med att måla om deras sovrum är väl det enda som borde göras.
Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tror analyserandet sitter för hårt för att bli av med. Kanske kan man lära sig använda det på ett mer vettigt sätt.Jag tränar väl en del men tja.. jag vet inte. Jag hade nog velat träna så mycket oavsett tror jag. Jag gillar det. Nästan jämt.Stora styrkekramar.

2012-01-14 @ 21:12:10
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Anji

Det gör mig så ont att läsa. Hur mår du vännen??

Tack för dina ord. Jag skriver lite då och då.

Hoppas du är okej! Tänker på dig.

Stor kram

2012-01-14 @ 22:09:21
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Matilda

Glöm inte att andas ibland Elin. Det kommer bli bättre, du är en stålkvinna.Jag tror att om man gör saker man älskar så orkar man göra många saker. För 7 år sedan hände något som fick mig att förstå livet på ett annat sätt. Från den dagen så fokuserar jag på vad jag gillar, brinner för och har passion för. Då finns orken och drivet.Att prova på landsvägscykling handlade faktiskt först och främst om en kille som jag tyckte var snygg. Svårare än så var det inte, så jag lånade en cykel, hängde med ut och körde ett pass. Efter det var jag fast.Kramar

2012-01-14 @ 22:14:42
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0