Mycket på en gång

Idag har varit en blandad dag. Den började bra, fortsatte lite sämre, blev bättre och blev katastrof för att nu ha vänt lite. Det har varit många hårda ord. Mest från min sida men mamma lyckades säga några rader som kommer sitta i några dagar. Ja, jag vet att det mesta blivit sämre det sista, ja, jag vet att jag inte försöker tillräckligt, ja, jag vet att allting annat är så himla bra. Och ändå mår jag kasst. Trots att allt utanför är bra. MEN det är I mig som det gör ont och är kaosartat och skrämmande. I mitt HUVUD. Dit når ingen annan. Bara ätstörningen och lilla, lilla jag.

Ungefär så här bra mår jag. Upp och ner och katastrof och mani. Hej då.

Kommentarer
Postat av: Diana

ja, vill träffa läkaren nu så hon kan säga vad hon tycker också. orkar inte vänta.helgen har varit okej om man bortser från mitt mående, men det är ju en stor del av mig.. så det har väl varit sådär.

din helg?

kramar!

2012-01-29 @ 23:29:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: camilla

ÅÅ :/ hur är det med maten nu? vikten? blir orolig för dig<3Nää precis det var inget liv, iallafall inte så jag ville att mitt liv skulle se ut!

Tänk vad mycket man har missat? men nu finns ju tid att ta igen allt :) hade du velat åka till australien?:) vad vill du göra där?ÅÅ de böckerna har jag inte läst :) min favorit e nog sophia kinsellas böcker om en shopaholic haha :D alla i den serien e grymma :DDagen jag flyttar e jag ledig sån tur e hihi :D så det ska nog gå bra :Dhur ser din vecka ut? kraaamar

2012-01-30 @ 09:07:35
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linnéa

Det är hemskt att känna att ingen förstår. och att känna att man inte klarar av att försöka mer än man gör.Svar: Förlåt för segt svar kära du. Tack för din förståelse, jag hoppas att det ska lösa sig med skolan så småningom, hur slutade det för dig?Min helg var väldigt lugn, avslutades med simning och bio. HUr har din helg varit? kram!Förlåt för segt svar kära du. Tack för din förståelse, jag hoppas att det ska lösa sig med skolan så småningom, hur slutade det för dig?Min helg var väldigt lugn, avslutades med simning och bio. HUr har din helg varit? kram!

2012-01-30 @ 12:20:34
URL: http://www.trasigavingar.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0