Med kärlek i hjärtat

Kärleken är hård. Det vet jag. Om någon. Jag har älskat ett fåtal, och älskar idag ännu färre. Ett antal har dött ifrån mig. Några andra har lämnat mig. Men älskar, det gör jag fortfarande. Jag älskar de fina, de lojala, de modiga, de vackra. För alla är dom vackra. Utanpå men där det är som viktigast - där är de mer strålande än alla andra jag känner. De har de finaste hjärtan man kan hitta. Ja jag älskar fortfarande. Trots alla svek.

Den där fina som delat dagar och nätter med mig, som sprungit i snön med mig, som slängt mjöl på mig när vi bakat, som ritat mig i ansiktet, som delat sin familj med mig, som tagit mig på resor, som älskat mig lika mycket som jag älskat henne. Som öppnat sitt hem för mig. Som räddat mig så många gånger.

Och hon, hon där som tog mig med storm, som tagit mig på fester, som delat tält med mig, delat konserter med mig, som tvingat mig att resa på mig när jag som mest behövt det, som sprang mot bron med mig. Som tvingat mig ett leta efter livet när jag lämnat det bakom mig.

Sen finns det ju hon, hon som jag delat så många år med, ja hela högstadiet och gymnasiet, som fick ta emot det där hemska samtalet men som inte la på av ren skräck, som läst rad upp och rad ner av meningslöst babbel, som fick vänta så många gånger på att jag ens skulle vakna upp, som är så fin och vacker att hon inte låter andra se det, som finns där, försöker leva, som är så fantastiskt bra att hon själv inte tror på att det finns så bra.
Ja, den där genomgoa tösen från västkusten som tvingats stå ut med mig i så många år, hon som doftar solsken och som på något sätt står upp fastän benen vikt sig, som älskar livet men glömmer att alltid njuta av det, hon som alltid funnits där, på avstånd ibland, men ändå bredvid och som jag älskat från den stund jag lärde känna henne.

Ja, jag har faktiskt kärlek omkring mig, jag älskar mycket, trots att jag hatar livet. Men jag älskar, jag kan älska. Jag älskar er. Allihop.


Kommentarer
Postat av: Diana

så fint skrivet <3sv: ja, linnea och julia var med i somras, men anna hade jag aldrig träffat, bara pratat med i telefon.vad brukar du göra där? känner du folk där? :)ja, det är helt sant! man orkar för att man inte måste orka mer sen. precis som när vi tränar intervaller, i slutet springer man bara på viljan för orken är redan slut.kram!

2012-01-12 @ 23:47:37
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Anji

Det är ingen besöksbrist precis, det är sjukt många men har ramlat ner i ett stort svart hål just nu och min ork finns ingenstanns. Jag vill inte sluta blogga då det hjälper att skriva av sig.

Oh, du är den första bloggen jag läser när jag vaknar.Kramar

2012-01-12 @ 23:54:13
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Hanna

Vänner är vansinnigt fint.Haha nej alltså. Jag tycker alla smaker är äckliga bara. Vet inte varför. Värst är allt med sourcreme.Nej, min kropp orkar nog inte egentligen. Den här vekcna (från måndag) har jag tränat sex pass. Imorgon ska jag klättra. På lördag har jag match och på söndag är det löpning eller gym... och jag äter mindre än jag borde. Är inte ens sugen. Har faktiskt trots att jag knappt kan, tappat lite i vikt. Men det löser sig snabbt. Jag är ju fenomenal på att gå upp. Det räcker med att tänka på mat.

2012-01-13 @ 00:05:52
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Matilda

Att älska är nog livets finaste gåva, så älska på och njut av hur fantastiskt det är!

Själv har jag börjat bli bättre på att säga till dem jag älskar att jag älskar dem, känns fint i hjärtat och viktigt.Jag har inte glömt din kommentar hos mig, jag har bara tentapluggat i sjuka mängder. Men jo du, nu har jag cyklat i 4 år! Och påbörjar mitt 5:e nu. Vad fort tiden har gått.Kramar

2012-01-13 @ 09:46:47
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Anonym

Hjärta <3

2012-01-16 @ 13:34:36
URL: http://kugghjulspojke.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Inlägget är så himla fint! Jag blev berörd av kärleken som du beskriver till värdefulla personer i din omgivning.Svar: Tack för din kommentar. Den uppskattas, som alltid.Jag hoppas att det blir lättare även för mig att åka tunnelbana. Om inte kommer jag nog att falla ihop en dag, i ren panik. Skönt att veta att det finns hopp.Jag träffa R igen om fyra veckor, då jag har lov och tar tåget upp till honom.Psst... Du har fått en award av mig. <3Kram

2012-01-16 @ 20:36:24
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0