Maria och katt

Då är jag här igen då. Det är onsdag kväll, jag är trött, det har varit långa dagar. Och idag en tiiiiiidig morgon. Men det var det värt, det har varit en väldigt bra dag, bästa dagen på veckan faktiskt. Världens sötaste kattunge har jag träffat idag. OCH, lyssna här för det här ni, det har nog aldrig hänt mig förut!!; hon bet mig inte en enda gång!!!! Inte satte hon klorna i mig en enda gång heller. Så fint har nog en kattunge aldrig behandlat mig. Men så har hon en av dom finaste människor man kan ha som matte, så vad annat att vänta? (Vi låtsas inte om att Snövit både bet och rev andra :P)

I övrigt mår jag sådär ikväll.

Kommentarer
Postat av: Y

Tack elin. Jag är på bättringsvägen, jag lever inte på luft längre utan jag försöker verkligen äta, de gör jag. De är något som blivit jag under en lång tid nu, jag känner de verkligen. Kämpar varje dag!

Kramar

2012-01-18 @ 21:13:22
URL: http://andriettas.blogg.se/
Postat av: Diana

snäll kattunge!! :) hihisv: ja, det är ju super!! :) fortsätt träffa folk, tror absolut du skulle må bättre av det :)jag orkar inte skolan, men jag har inget val. måste orka för att få det överstökat och dessutom få CSN...det är nog inte alltid det blir tillräckligt tyvärr :/ja, precis. tisdag nästa vecka har jag tid igen!

kram!!

2012-01-18 @ 23:19:20
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0