Man kan säga..

Det är jobbigt nu. Försöker hitta saker att få tiden att gå så jag kan däcka av tabetterna snart, men har ingen större framgång, så funderar på att duscha - hatar att duscha när andra är vakna/hemma. Men det slutar aldrig väl. Och med tanke på det sitter jag kvar här ett tag till och fortsätter att få tiden att gå. Så jag får sova snart. Bara få sova ifrån allt.

Kommentarer
Postat av: Ca

Mina planer är fest fest fest. haha, typiskt mina helger nu för tiden. Har blivit tonåring på nytt..

Själv då??

kramar

2012-01-28 @ 07:35:21
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Patricia♔

Köp jordgubbar och ät. De var jätte goda! Helt perfekta i smaken tycker jag. Mums mumsJo, liksom om vården kunde hjälpa en så borde ju du varit frisk nu som både varit inlagd och gått till så många olika. Men efter som de inte lyckats rädda dig så tror jag inte att de kommer lyckas med mig heller. Föresten är det knappt något fel på mig längre.

2012-01-28 @ 11:27:14
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Minna

Du är stark som inte slutar kämpa. Allt kan lätt bli så negativt och man tänker på allt dåligt man gör, för visst känns det som om man bara gör dåliga saker, dåliga val och väljer allt fel. Mina boendestödjare brukar säga att dom gångerna jag lyckas att inte skära mig trotts MEGAångest och panik, det är dom jag ska komma ihåg. Inte dom gångerna det har slutat med sy och se ut som en kassler. För det är dom gångerna jag minns, hur dålig jag va som gjorde de, varför ringde jag inte på hjälp m.m. Men nu ska jag försöka börja tänka på dom gånger jag klarar mig. Heja dig, heja mig, heja oss ;) Kram på dig

2012-01-28 @ 12:05:59
URL: http://stolenmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0