Kväll

Tisdag kväll. Jag är trött och orolig. Det är spänt här hemma i familjen och oroligt och tungt och nervöst och deppigt. Av flera anledningar för min del, men för familjens del är det för pappas skull. Hur dom kommande månaderna ser ut avgörs just nu inne i stan. Hur familjen kommer må, hur ekonomin kommer se ut, hur glad stämningen blir, hur lätt vardagen kommer bli - allt formas nu. Och det gör mig orolig, bror tyst, mamma livrädd och pappa trött. Så det hela kan sluta väldigt illa.

I övrigt är det sådär, tankarna dunkar på nu när jag inte behöver spänna mig så mycket som jag annars gör när jag träffar människor. Men det var en trevlig eftermiddag och jag har fått tankarna skingrade några timmar. Närmaste framtiden för min egen del avgörs imorgon, så är oroväckande livrädd för det hela. Så sömnen i natt lär bli lika katastrof som den sista var.

bild


Kommentarer
Postat av: Diana

lycka till med alla möten vännen!sv: ja, det ska bli riktigt skönt med en hel fredag hemma!ja, ibland. det beror väl lite på mig också hur lätt det går att prata, ibland stänger jag bara in mig och orkar inte prata. men idag sa jag som det var innan jag hann tänka för mycket.det blev ingen planering för hon var jätteförkyld! :/kram fina!

2012-01-24 @ 21:20:57
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Louise

SV: Jag hade en blandras.

Ja, jag trivs jättebra på internatet! Jag tycker det är kul att inte bo hemma hos min mor längre, har lärt mig att ta eget ansvar mera. Håller dessutom mycket bättre ordning på internatet än hos min mor. Men här är det så litet rum också. Men när jag flyttar hemifrån så är jag iallafall van vid att bo själv, och att städa mitt eget hem (städar ju hemma hos mamma med, men ändå).

2012-01-24 @ 21:35:43
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Diana

ja, verkligen! en extra ledig dag är guld värt!vet du vad ni ska prata om imorgon? <3ja, jag hoppas jag kan få nåt som hjälper för jag börjar bli trött på att må så här nu..

hur går det för dig? tar du fortfarande många mediciner eller har du trappat ner nåt?kramar!

2012-01-24 @ 23:10:54
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

aha, okej. nej, jag har inte kollat nånting alls, vet inte så mycket om vad som finns men ska nog kolla i mitt psykiatrihäfte och se vad jag skrev ner för mediciner där.

hon sa att jag skulle fundera lite om det var något jag ville säga till läkaren, men vet inte riktigt vad det skulle vara? utom att jag mår dåligt förstås..idag (onsdag) är det kort skoldag så jag åker hem och fixar lunch innan jag ska träna.hoppas det går bra imorgon,

kramar!!

2012-01-25 @ 00:03:18
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0