Kämpar

Sitter nu i min lägenhet och mår sådär. Har det cirka - 38 grader. Kallt så in i helvete tänkte jag bara säga och önskar därmed medlidande. Eller inte. Tänkte i alla fall säga det liksom.

Annars är det blandade känslor. Har föresatt mig att äta något idag, vad det blir det vet jag inte, men något måste det bli. Lagad mat, njae, men något. Det är lite jobbigt, maten, känner mig så värdelös som inte klarar något alls. Allt positivt är för jobbigt för att jag ska klara av det, allt negativt är för lätt att göra för att  jag ska låta bli att göra det. Visst låter det lyckat? Nej, exakt, som jag är - en total fail.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Hej :)jag hittade dig via Jasmine's blogg (rosanatt.blogg.se) och tänkte att jag skulle kika in här. Du skriver om ett jobbigt ämne och du är riktigt stark som orkar. Jag håller tummarna för dig!Kram

2012-01-16 @ 21:03:09
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Hanna

Jo, jag har ju en bra poäng och jag vet om det. Jag blir bara så less på ätstörda halvfriska som måste envisas med att allt över typ två tre pass i veckan är omänskligt och aldrig kan vara friskt. Eller då ätstörningsenheter. Jag förstår att dom inte vill säga att det är jättebra att träna åtta pass i veckan. Men att inte kunna erkänna att det, förutsatt att man tar hand om sig, kan vara helt ok retar mig. Min svärfar kan stå som exempel. Han tränar ungefär lika mycket som jag gör och är en fullständigt frisk man på femtio år. Det är inte mängden det handlar om, det är inställningen och tankarna.Njae, hör hemma och hör hemma. Jag tror han bara fastnat bredvid dig av vana på något vis. Som alla destruktiva förhållanden (med vad det än må vara) är det liksom lättare att stanna kvar än bryta upp. Han kan ju bli våldsam om man försöker gå sin väg. Men jag förstår hur du menar. När det varit på ett vis så länge vet man inget annat.

2012-01-16 @ 21:43:02
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Diana

hoppas verkligen du fått i dig något idag vännen? har du det? <3sv: ja, VI ska klara det här. livet väntar på oss och det har mycket att erbjuda, om vi bara börjar leva det! oj så filosofisk jag är! ^^nej, åkte till tävlingen för att titta på några kompisar samt ta lite bilder :)hur gick det på ät idag?

träning idag och på onsdag, bokat med sjukgymnasten imorn men tror jag ska avboka det. orkar inte och vill inte missa skolan just då. släktmyskväll på fredag. scoutplanering.. nån dag.kram!!

2012-01-16 @ 23:58:12
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Rinki

Sv: Jag håller med, det är verkligen hemskt hur hon som mamma uppmuntrar sin dotter till sådant och förespråkar skönhetsoperationer som något man bara gör om man är missnöjd med något. Visst, någon gång har jag väl lekt med tanken på att göra något sådant, så att man kanske blir nöjd med sig själv. Men innerst inne så vet jag att det inte är så man blir nöjd, det handlar om att jobba med sig själv och tillslut acceptera och må bra med den man är!

Börjar man ändra sådär, med operationer tror jag aldrig att man blir nöjd.Jag tycker att du är jättestark och din blogg är superfin! Jag tror på dig och tror att du klarar det här <3Kramar!

2012-01-17 @ 01:08:35
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0